Odinstalovani SP2

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Odinstalovani SP2

Příspěvek od Andreas »

Jak ?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Ovládací panely->Přidat nebo odebrat programy - Windows XP Service Pack 2 -> Odebrat . Jak logický :x
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

A bude to fungovat kdyz se to odinstaluje?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

No jistě :stupid:
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

Tak, odinstaloval jsem sp2 ale ... => Po odebrani sp2 mi system zacal hlasit nejake chyby v pameti, nejde internet, nejake hry atd.... Proto jsem vlozil instalacni cd xp do kompu a dal Inovaci .. Nepomohla. Dal jsem Novou instalaci, taky nepomohlo .. Nevite jak to spravit? Pls
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

asi nezbude než vrátit zase SP2, neměl jsi tam náhodou taky nějaké updaty následované po vydání SP2, které jsi neodinstaloval (že by tam dělaly bordel když už SP2 není?)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

pavel.minarik píše:neměl jsi tam náhodou taky nějaké updaty následované po vydání SP2, které jsi neodinstaloval (že by tam dělaly bordel když už SP2 není?)
Je to možné ... Asi na 100% .. Ten komp byl aktualiziván na 100% .... Takze zase SP2? Ach jo ..
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

Jak jsi rekl odinstaloval jsem nejakou horfix (jedina co tam byla) a nepsutim ani wokna. Nabehne jen pozadi plochy a konec. Zkousel jsem i pri bootovani F8 a Podleni znama funkcni konfigurace. Taky nic. Takze, co myslite?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

neber to jako slovo boží, jen střílím od boku a tohle mě napadlo jako první
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

pavel.minarik píše:neber to jako slovo boží, jen střílím od boku a tohle mě napadlo jako první
A co by te pls napadlo dal? Podle tohoto prispevku pls

Kód: Vybrat vše

Jak jsi rekl odinstaloval jsem nejakou horfix (jedina co tam byla) a nepsutim ani wokna. Nabehne jen pozadi plochy a konec. Zkousel jsem i pri bootovani F8 a Podleni znama funkcni konfigurace. Taky nic. Takze, co myslite?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Obnova systému
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

záloha, format c:, instalace Win XP SP1 + pouze nutné záplaty a fuck SP2 dokud to MS nedořeší. Taky se chystám na odtranění SP2 z nouta, ale jelikož mam málo místa, tak jsem iniciatvině odstranil nějakou moc velkou a pochybnou složku ze složky win. Něco jako dolar uninnstall... 8)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

Obnova systemu jak? Ja se nedostanu do woken?

Jak zalohovat data kdyz se nedostanu do woken?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

technická - proč jsi odinstaloval SP2?
ignorelist: kremrole a dezoláti
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Netechnická: jak se zbavit SP2, když jsem ho instaloval jako integrovaný v instalačkách? Jde to vůbec?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

zombux píše:technická - proč jsi odinstaloval SP2?
Zpomaloval mi běh disku, bootování, spouštění a hraní her ... Ale nevíte, proč to nejde když wokna přeinstaluju popřípadě zvolím Novoi instralaci ? Proč to pořád nejde ?!
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

HADES píše:Netechnická: jak se zbavit SP2, když jsem ho instaloval jako integrovaný v instalačkách? Jde to vůbec?
Nejde. Kup si staré XP SP1 :wink:

2Zombux: kromě nějakých záplat, které jdou stáhnout i samostatně podle mě SP2 nic neřeší a navíc moc neprospívají AutoCADu 2002
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

Nevíte proč ti kreténi v MS ten SP2 vůbec vymysleli?
Dyť to všem delá jenom bordel... :stupid: :stupid:

Jednou to bude vypadat takhle :

Obrázek

//pavel.minarik: jedna je to starý a druhak na podobně inteligentní posty máme smetiště, takže to bylo naposledy! :devil:
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Andreas píše:Ale nevíte, proč to nejde když wokna přeinstaluju popřípadě zvolím Novoi instralaci ? Proč to pořád nejde ?!
Necht nahodny jev A je "umrel ti nejaky kousek HW nekdy v dobe po nainstalovani SP2". IMO P(A)>0. Prover to.

PS Kurnik, ja uz te teorie pravdepodobnosti musim nechat. Leze mi to na mozek ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

miho píše: Necht nahodny jev A je "umrel ti nejaky kousek HW nekdy v dobe po nainstalovani SP2". IMO P(A)>0. Prover to.
Co? :D :stupid: :D
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“