Dost se mi líbí destruction derby
Okruhy jsou dobře udělané, aspon mě se líbí.
Jinak fakt paráda, tyhle auta mě překvapili
Moderátor: Baneshee

cool.user píše:tak jsem to ted taky hral a celkem zajimave.
pro vlastniky karet nvidia, nejnovejsi drivery maji jiste problemy s flatoutem (pc se resetuje) a na doporuceni ryana(timto mu znova dekuji za radu) je posledni "solidni" verze driveru 61,8x .
co se tyce hry samotne. doporucuju nevolit vzdy auto ktere je nejdrazsi (obzvlast to poznate v kategorii silver) ale auto pokud mozno co nejtezsi a s nejvetsim rozvorem kol. lip drzi na cestach a je to s nim proste lepsi .
osobne jesm volil takto bronz = bullet , silver=fasthammer gold=rankei (nebo nejak tak )
dalsi rada , zkuste v ere silver do auta investovat co nejmin, s fasthammerem jsem to dojel do konce jen s upravama karoserie,pneumatik a tlumicu. zbyde vam tak vic penez na posledni sekci gold, a tam budou penize sakra potreba .
jinak po graficke strance je hra nadherna a na 2500+ s 5600 mi temer nikdy fps neklesne pod 40 ale v prumeru mam tak 50-60,takze tady si zaslouzi panove programatori velkou pochvalu.
bohuzel vec ktera me zklamala je delka hry, jen sekci bronz a silver jsem dohral za cca 3 hodky a to goldko vidim na dalsi hodku dve. celkem by me zajimalo jestli za tim neco bude.
jinak destruction derby rulezzzzzzzz![]()
uz se mi poradilo byt knockoutovan behem 32s

Ja klidne pojeduJ X P píše:tak co lidi, zajedem online Flatouta ? moc omezeni tam neni ... Cool.usere, uz neco zorganizuj, pro srandu je to dobre, jen nesmis byt tak moc rychly, to by mne nebavilo.