Ati Catalist malý problém ...

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Barracuda
Začátečník
Začátečník

Ati Catalist malý problém ...

Příspěvek od Barracuda »

dobrej den !

Chtěl bych se zeptat jestli se nekdo nesetkal s problemem při nainstalování Ati Catalistu ..

Jedna se o to že když si nainstaluju catalyst tak zničeho nic změní chování kurzoru ten se nad pismem změní v proužkovaný čtvereček dělá to i ve hrach , odkazech na internet a tak podobně je to strašně otravný a nevím jak se toho zbavit :-(

Take celkem změní vzhled icon a windowsáckých oken je to všechno jaksi rozdrobeny :-)

Nikdy jsem se s timto problémem nesetkal dokud jsem nekoupil
Lcd a jedu na rozlišení 1248 1024 jak je obvikle pro 17 palcove monitory ...

Ovladače na monitor mam nainstalované ...

Jen kdyby se našel někdo se společným problémem a podařilo se mu to vyřešit poděkoval bych mu za radu jak se s tímto vypořádat :-)

S pozdravem Barracuda :-)
Mam co mám, a co nemám si koupim. Až na to budou že :-)
Miky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miky »

Jo taky jsem měl podobnej problém, ( mám Radeon 9600xt) nainstaloval jsem si Catalysty přímo s CD které bylo zabaleno společně s kartou, už ani nevim co to bylo za verzi a měl jsem obraz jak rozsypanej čaj ( podobné problémy jako ty: místo kurzoru barevnej čtverec, rozsypaný ikony apod. ) Teď místo Catalystů používam Omegy a je to OK, bez chyby. Tak snad zkus to.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Me se to stalo na jednom compu zase pri prechodu na 15LCD. Format + reinstall + nejnovejsi drivery a je to v pohode, cim to bylo ale nevim (me osobne reinstall nevadi, ale pro tebe bych to bral jako posledni moznost)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“