NFS Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

totalní lama píše: jinak ja tam mam 1024 medium a pohoda.... mam GFfx5200(shit) to jezdeni po meste se mi zamlouva ... musite hledat treba opravny.. lakyrny.. specialni tuningy sou to takovy obcgudky kam zajedete.. ale musite je nejdriv najit :) a jinak se to moc nelisi od jednicky... zatim.. :)
doporucuju nekdy zpustit fraps :roll:
0118 999 881 999 119 7253
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Sentenced píše:2 cool:
tak to vypada, ze jsem za to první hraní našel všechny, díky :-)
Hra me fakt baví, je to sice totalni arkáda, ale nic jinyho jsem ani nečekal a je mi to milejší jak Richard B. styl :-)
btw. v nastavení grafiky jsem vypnul vec "over bright" nebo podobne (uz si to nepamatuju) a FPS šly celkem nahoru - s tim, ze vubec, ale opravdu vubec nevidim nejakej rozdil v obraze .. asi by mel byt ostrejsi, ale vypada uplne stejne :)
myslim, ze pokud clovek od toho ceka arkadu a ne simulator tak nemuze byt zklaman. Nechapu jak muze nekdo rict, ze je to stejny jak NFSU1 (engine ano, grafika je podobna, ale hratelnost je nekde uplne jinde a to NFSU1 byla super), ale mozna to svedci o tom na co mnoho uzivatelu kouka a to hlavne na grafiku :-(.

Over Brightnes je efekt rozostrenych svetel napr. u poulicnich lamp. Proste vic zari. Dojed ke nejake osvetlene (poradne) ulici a tam tu volbu prepinej. Urcite si rozdilu vsimnes. Na zvyseni FPS to ale opravdu hodne pomuze (a Enhanced Contrast taky).

Jinak ti dam jeden tip (jako uz mnoha lidem) zmackni klavesu T a dozvis se opravdu hodne o tom co jsi uz absolvoval, kolik obchodu z kolika jsi nasel, co mas splnit pro postup (to na dalsich stankach --- sipka doprava). Najiti tech shopu je proste zamer hry, aby jsi to mesto trochu prozkoumal, v pozdejsi fazi hry tam budes mit totiz tajne zavody, ktere nebudou zobrazeny na mape a znalost mesta ti jiste pomuze. Jen kdyby jsi se moc zasekl tak pouzij mapu, jinak by si o neco prisel.

Cooluser:
jj, me se na jedne trati taky povedl drift (myslim 1) za 100.000, ale na tehle trati proste ne (je to ve stage 3 uplne ze shora) udelal jsem nejvic celkem 235.000 a to jsem to jezdil aspon 1 hodinu. Pak jsem vymekl a dal obtiznost na medium. Jiste ze na prvni pokus jsem vyhral.

Bohuzel EA neodstranili moznost v Carrier rezimu vypnout udrzovani kontaktu souperu. 4 kola jedu solidne a mam naskok 5 vterin, v posledni kole jedu stejne, ale oni me proste vzdy dojedou a pokud do mne sprtne, je to na restart. Proto je lepsi spis jezdit 2, hlidat si a az v poslednim kole to napalit, to uz te nedojedou, PC to nevyhodnoti jako dlouhodoby naskok, pravdepodobne. Toto mi prijde hrozne hloupe a degradujici vyborny tunnig. Sice jsou zavody vzdy vyrovnane, ale proc bych nemohl mit se svym vytunenym mazlem nejakou vyhodu ? Vsak proto ten cas v Dyno Performence travim a ne proto, aby byl zavod jen celkove rychlejsi :-(
---
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Já se z toho po....

Celou dobu sem hrál s MX-5 a ted sem utratil všechny prachy za Audi A3 8-)

Ale!!! Ta Audina je největší shit co sem kdy měl. To auto ae vůbec nedrží na silnici. Musim pořád hrozně moc brzdit abych vybral jakoukoliv zatáčku! Grr....... :x :x

Nesnášim Audi A3!!! Už Chci Audi TT! :roll:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Mam Radeona 9600 a hraju to 1024x768 středni detaily a docela dost se mi sekaji zavody U.R.L. nebo tam kde je hodne svetel.. Kamos to hraje na stejne sestave ale s GeForce 2 MX 400 64MB a na ty stejny detaily mu to jede plynule.. Nevite co s tim??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Můžeš mít třeba spuštěný nějaký programy na pozadí, který ti žerou hodně paměti a on je mít nemusí. Já hraju NFS U2 na GF FX5200 na 800x600 a středních detailech. Když přepnu na 1024x768, tak je sice o něco lepší grafika, ale už se to seká a to já nesnášim. R9600 by měla jít na 1024x768 v pohodě
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Lipfeather píše:Já se z toho po....

Ale!!! Ta Audina je největší shit co sem kdy měl. To auto ae vůbec nedrží na silnici. Musim pořád hrozně moc brzdit abych vybral jakoukoliv zatáčku! Grr....... :x :x

muhehe já to celí jezdim s Hondou civic je to asi nejlepší auto ve hře... :)) možná ke konci přejdu na Skyline :);)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:

muhehe já to celí jezdim s Hondou civic je to asi nejlepší auto ve hře... :)) možná ke konci přejdu na Skyline :);)
ja to ted jedu na 206 a s civicem celkem srovnatelne akorat sviznejsi a skyline? tak ten mi k srdci vubec ale vubec neprirost, silena pretaciva mrcha
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

JanHavlicek píše:Můžeš mít třeba spuštěný nějaký programy na pozadí, který ti žerou hodně paměti a on je mít nemusí. Já hraju NFS U2 na GF FX5200 na 800x600 a středních detailech. Když přepnu na 1024x768, tak je sice o něco lepší grafika, ale už se to seká a to já nesnášim. R9600 by měla jít na 1024x768 v pohodě
Na pozadi me nic nebezi..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
krtekm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krtekm »

Jo jo s tou audinou A3 máš recht. Fakt si to nikdo neberte. Je to shit.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Digitaldoom píše:

nejlepsi auto? lol
podle me je nejlepsi RX8
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

áááááá ta muzika mě už unavuje!!!!! pořád hledam na internetu nějakej prográmek na ten Viv soubor, ale nemůžu najít nic funkčního!!! :x :x

Help!!!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Civic je předokolka :) dokonala drží jak přilepenej...a skvěle vypadá... a už v základu 7500 ot/min :)) wow :))
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mr_sheen píše: nejlepsi auto? lol
podle me je nejlepsi RX8
hezky auto, ale je to pretaciva mrcha :lol:
Adio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adio »

chci se jen zeptat funguje hrát s volantem? nějak tna to nemohu přijít

Diky
CASE_Alivio+CPU_P4 Northwood 2.8@3.61 )516x7( 512kb L2 478pin Vcore 1.55V + MB_QDI PlatiniX 2 i845 + GPU_MSI G4 Ti 4200 64MB DDR 128bit 250/500@300/600MHz + HDD_Western Digital 40GB + RAM_2x256SDRAM PC133 Samsung + CD-RW_MSI CD-RW 40x/12x/48x + FDD_1.44MB Samsung + Zdroj_Forton ATX 300W + Monitor_17'' Hyundai ImageQuest V770+ + Zvuk_C-Media Audio Device PCI + Genius 5.1HT + Subwoofer Home Made 2x75W RMS + Modem_Siemens ADSL A-100-I + NET_Telecom 512/128 + Myš_Genius NetScroll + + Klávesnice_Samsung SDL1500 + Volant_Hama Rumble Racing Wheel + Foto_Olympus C-150 + Tel._SE K500i + Gameboard EGB-10
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Adio píše:chci se jen zeptat funguje hrát s volantem? nějak tna to nemohu přijít

Diky
jasně jinak bych takový hry ani nehrál .))
Adio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adio »

Digitaldoom píše:
Adio píše:chci se jen zeptat funguje hrát s volantem? nějak tna to nemohu přijít

Diky
jasně jinak bych takový hry ani nehrál .))
a kde se to nastavuje?
CASE_Alivio+CPU_P4 Northwood 2.8@3.61 )516x7( 512kb L2 478pin Vcore 1.55V + MB_QDI PlatiniX 2 i845 + GPU_MSI G4 Ti 4200 64MB DDR 128bit 250/500@300/600MHz + HDD_Western Digital 40GB + RAM_2x256SDRAM PC133 Samsung + CD-RW_MSI CD-RW 40x/12x/48x + FDD_1.44MB Samsung + Zdroj_Forton ATX 300W + Monitor_17'' Hyundai ImageQuest V770+ + Zvuk_C-Media Audio Device PCI + Genius 5.1HT + Subwoofer Home Made 2x75W RMS + Modem_Siemens ADSL A-100-I + NET_Telecom 512/128 + Myš_Genius NetScroll + + Klávesnice_Samsung SDL1500 + Volant_Hama Rumble Racing Wheel + Foto_Olympus C-150 + Tel._SE K500i + Gameboard EGB-10
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Adio píše:
a kde se to nastavuje?
v nastavení ovladaníje tam klavesnice tak to přepneš na volant... :)
Adio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adio »

joj, dík už sem to udělal. :oops:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tak uz to mam aj ja, len co sa týka rýchlosti hry, som sklamaný !

mne, 800x600, medium to ide okolo 15-30fps a to je oproti nfsU 1 UBOHE!
skusal som aj u kamarata s GF4Ti 4400 a na 800x600 FULL DETAIL sa tiez neda hovorit o plynulosti ! miestami mu to islo aj na 15fps !

ake drivery pouzivate ? :cry:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:tak uz to mam aj ja, len co sa týka rýchlosti hry, som sklamaný !

mne, 800x600, medium to ide okolo 15-30fps a to je oproti nfsU 1 UBOHE!
skusal som aj u kamarata s GF4Ti 4400 a na 800x600 FULL DETAIL sa tiez neda hovorit o plynulosti ! miestami mu to islo aj na 15fps !

ake drivery pouzivate ? :cry:
Cože??!!! :shock:
Já mam 40.72 - Geforce 2 mx 400@ 250/185
Duron 1,3
256 DDR- 266 mhz

A na Full Detaily 800x600 mi to běhá líp než NFSU1 :razz:
Sice se mi to občas spomalí, ale nepovažu ju to za sekání. Je to docela příjemný.
Jsem s tim spokojenej!!!!! 8) :)

Akorát mě štve ta muzika!!! Už to posloucham tejden a jedíná písnička co se dá poslouchat je:
" The Celebration Song" Od Unwritten Law
Potřebuju nějakej Music Changer!!!!!! :x 8)
Pomozte.....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“