NFS Underground 2 - nefunguje LAN game

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blonde
Nováček
Nováček

NFS Underground 2 - nefunguje LAN game

Příspěvek od blonde »

Nejde mi sítová hra. Pokud nekdo zalozi tak já vidim e je založeno,ale nejde se pripojit. Je to zkoušeno na více počítačích se stejným výsledkem.
sít je se switchem. Dik za radu
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pát 16. črc 2010, 11:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

nemas nahodou zaplej Firewall me se to stalo to same a az po vypnuti Firewalu to bylo ok ...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já jsem to taky zkoušel. Nejde ani po wifi síti, ani po kolejní síti s pár switchema a dokonce ani po p2p síti mezi 2 kompama. Co je to za zradu?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

karf píše:Já jsem to taky zkoušel. Nejde ani po wifi síti, ani po kolejní síti s pár switchema a dokonce ani po p2p síti mezi 2 kompama. Co je to za zradu?

mi mame taky Wifi sit a jede to v pohode ale nesmis met zaplej Firewall pak je tu problem ze tu vytvorenou hru nevidis v seznamu Lan Lobby :wink: a hlavne nezapomen na tom napr druhem PC prepnout ten druh hry cos si nastavil na tom prvnim PC myslim Drif,Drag atd jinak by ste se nikdy nenasli :roll:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

ale co me nejvic stve a ser.... :cry: ze soudruzi zradili a dal tam serial co se overuje a neda se parit po netu na to sem se nejvic tesil proste tohle je zrada ktera speje ke koupeni org :x :?
zatimco prvni dil byl paradi po netu s timto si ani neskrknem kdyz neni org hra :x :x
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Ale ....

Jinak NU2 jako jedna z mala her potrebuje ICMP pakety + TCP povolene na FW
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
blonde
Nováček
Nováček

Příspěvek od blonde »

Tak sem to nakonec vyřešil sám :shock:
Stačilo si doinstalovat IPX protokol a běhá to .... 8)
Ten Filtr je taky nutný si nastavit jinak tu založenou hru neuvidíte.
AMD XP3200+, 2x120GB, FX9000U .....
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Vsem .... nic neni neresitelne, tento thread je i pro vas, jde o sitovou hru pres NET ;-).

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=218391#218391

A ICMP pakety mit povoleny ve FW nemusis ;-)
---
PadL
Nováček
Nováček

Re: NFS Underground2 a LAN game

Příspěvek od PadL »

Ahoj,
mám problém při propojení počítačů přes hub, když kliknu na lobby vyhodí mi hra tuto hlášku:
You have lost your connection to the EA Server. Please make sure your network adaptor and network cable are plugged in. Would you like to reconnect ?

Docela mi to připadá jako blbost protože na druhém pc jde vše v pořádku a máme stejnou instalaci her a k netu jsme připojeni oba.
Mám OS Win 7 Pro 64bit.
Na druhém pc jsou win xp home, ale našel jsem tento topic:
http://www.ntcompatible.com/Need_for_Sp ... 32361.html
takže v OS chybu nevidim.
(Hra má: Patch 1.2)
Předem děkuji za jakoukoli radu :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“