To nejhorší na DOOM III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Co je podle vás nejhorší na této hře?

Hardwarové nároky
23
34%
Malé prostory
9
13%
Samostatná svítilna
10
15%
Příběh
8
12%
Málo nepřátel
2
3%
Obtížnost
3
4%
Atmosféra
3
4%
Pořád se objevující nepřátelé za zády
9
13%

Celkem hlasů: 67
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

thool píše:coze? DIII? :blee:

nehlasoval sem... chybela mi tam moznost "objevovani nepratel za zady"

co se tyce strasidelnosti, to je dost individualni.. kamos tu hru nemohl hrat v noci... ja ji hral zasadne v noci, protoze jinak to ani nemelo cenu... zkoncil sem u delta labs II s tim, ze takovou kycovitou hru proste hrat nebudu :x a nestalo se me ani jednou, ze bych se lekl tak, ze bych "vyskocil ze zidle" ... to se me stalo vlastne jenom jednou a to u FC.. za to v D3 sem jenom znudene chodil a furt se dival dozadu.. o nicem.. u me ta hra ma hodnoceni 20%... (mimochodem jak sem odinstaloval D3, tak sem si pustil HL1 a to byla teprv zabava, zadny sracky jako D3 uz nevedu :D )
Přesně tak,DOOM 3 davám 5% a HL1 dam 100%
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

DOOM3 je >linearni,neatmosfericka,tuctova,stereotypni strilecka v nejhezci grafice co sem zatim videl.Kdyz sem zacal hrat bavilo me to.Po ujiti asi sedmi misi me to zaclo desive nudit protoze prostory se porad opakovaly a bylo to cele utahane.Ale potom me povzbudila informace na netu ze je tam v polovine hry peklo.Tak v ten moment sem nazhavil zase DOOMa abych se tam dostal.Peklo byl narez ale odchodem po pul hodine se dostavily opet laboratore a neuveritelnanuda az do konce hry.Dohral sem hru jenom proto ze uz sem byl za pulkou.Za tech 1500 kc ta hra opravdu nema co nabidnout(snad tu grafiku).Tot muj nazor
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

D3 mě vůbec nechyt, už proto, že mi to muj komp nestíhá, FC se mi zdá ohodně lepší volba - mírnější HW nároky, lepší atmosféra a je tam vidět co se děje. V D3 jsem viděl jenom tmu a zase tmu, na tom nevidim nic zajímavýho.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

ale vyresili to genialne, tma skryva ty hnusny textury... :up:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

co se týče HW nároků, jsou naprosto logické, protože grafika a především efekty jsou na velmi vysoké úrovni (teplý vzduch, kouř atd.). Použití světel a stínů je fakt bomba. Např. stín točicích se šachtových větráků mě nadchl apod.
Co bych viděl jako nějvětší plus je atmosféra. Myslím, že silně konkuruje AVP1 a možná jej i předčí. Zvuková kulisa ve mě občas vyvolá silnou vlnu strachu a to jsem poměrně otrlý po dohrání AVP1 na directors cut.
Doporočuji hrát přes noc. Ve dne je utlumen prožitek ze hry.
pařbě zdar

p.s. Tu silnou kritiku v příspěvcích nechápu. Znáte snad někdo jinou tak kvalitní střílečku podobného zaměření?!!!
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

ostatně Far Cry mi proti D3 přijde jako naprostá nuda a nuda...........
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

kuavik píše:co se týče HW nároků, jsou naprosto logické, protože grafika a především efekty jsou na velmi vysoké úrovni (teplý vzduch, kouř atd.). Použití světel a stínů je fakt bomba. Např. stín točicích se šachtových větráků mě nadchl apod.
Co bych viděl jako nějvětší plus je atmosféra. Myslím, že silně konkuruje AVP1 a možná jej i předčí. Zvuková kulisa ve mě občas vyvolá silnou vlnu strachu a to jsem poměrně otrlý po dohrání AVP1 na directors cut.
Doporočuji hrát přes noc. Ve dne je utlumen prožitek ze hry.
pařbě zdar

p.s. Tu silnou kritiku v příspěvcích nechápu. Znáte snad někdo jinou tak kvalitní střílečku podobného zaměření?!!!
Atmosféra? Říkal si atmosféra? Tako asi to jediné co téhle hře chybí. Neříkám žem sem se nelekl, ale to trvalo asi jen dvě hodiny než sem přišel na to že nejlepší je chodit čelem vzad, protože za vámi se vyskytuje víc než 75% hajzlíků :roll: :wink:
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

kuavik píše:ostatně Far Cry mi proti D3 přijde jako naprostá nuda a nuda...........
souhlas 8) :wink:
časy se mění a my s ním
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jo, pánové, každymu co jeho jest :-)

Nekoho baví chodit pozpatku, potme a strilet ohnivý opičáky - nekdo se zas radeji prochazi po tropickym ostrove, kde kupodivu vidí, co se deje a muze se nahanet s relativne slušne se chovajicima vojclama :-)

Ja osobne jsem se vickrat lekl u FC nez u DIII a to mel byt strach hlavnim trumfem ID softu na poli 3d akcí :) Hmm, asi kluci nepočítali s tim, ze kdyz po 666. vyskočí monstrum za zádama, tak lidi začnou misto lekání spíš zívat a hledat tlačidlo pro uninstall.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:...
nehledě na to, že my se Sentem zabíjíme nejraději lidi, a především pak v džungli :)
Far Cry má taky své slabé chvilky, například bitky s neviditelnejme zrudama v chrámech, což byl taky konečný bod mého hraní. Jinak ostrovy si dám vždy rád...a až nebudu mít co hrát, tak si je znova pojedu.
Celkově u mě vede far Cry, a to není pouze tím, že bylo dříve... 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Jsem docela zvědavej až se někdo pustí do pořádnýho modu DIII. To už by zas tak špatný bejt nemuselo :? Přidat párset hajzlíků, vyměnit stereotypní interiéry za pořádný lokace, nebo nějak šikovně využít toho enginu - ten zase není tak špatnej.
Tak chlapi modujem, modujem. Ať to frčí :twisted: :-D
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No.pro mě první dvě hodiny dobrý,pak nuda a ještě větší nuda...amosféra celkem chybí...příběh žádnej(i když je jasný,že o ten nešlo,ale ten konec přece jenom odflákli)...celou hru mě ale nejvíc doháněl k šílenství ten hlas toho BUBUBU profesora,kterej mi furt říkal,že zemřu,že peklo na mě čeká,že tohle "peklo" dotáhne na zem,atd...Ten mě fakt nudil a pak už jen štval...a na konci mě těžce zklamal Cyberdaemon...takže z konce se mi nejvíc líbila hudba při titulcích...FARCRY mě teda nadchlo mnohem víc a radovat se z toho a oslavovat to jenom proto,že se to jmenuje DOOM-nevim,nevim....
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

Dali ste někdo ty dva turbo borce (na konci a na konci v pekle)? Myslím že jim měli dát víc UI a menší těla, tohle bylo fakt primitivní. Vlastně už mě tak sralo do nich furt střílet a honit se, že sem musel vyzkoušet co udělá "god" v příkazovém řádku. Pak sem to vlastně jenom tupě kosil s pilou, nadšení z fear (no cheat) play mě přešlo tak v půlce hry. Na to jak to dělali dlouho, nic moc. Teda až na tu grafiku :twisted: :twisted:
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“