rámček na hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ja
Nováček
Nováček

rámček na hdd

Příspěvek od ja »

Prosím o radu, mám rámček na HDD /šuplík/ interný ktorý má pripojenie IDE a aj USB má stým niekto skúsenosti ako to zapojiť alebo vlastne načo tam to USB vlastne je .Ďakujem
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To USB je tam kvůli hotswapu. Když to připojíš přes USB, tak můžeš měnit šuplík za chodu.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

ptal jsem se uz v hodne obchodech,ale zmrvenej kablik k usb proste nikde nebyl,nevim jak je to dneska
....ze by to byl MELOUN
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Lord píše:ptal jsem se uz v hodne obchodech,ale zmrvenej kablik k usb proste nikde nebyl,nevim jak je to dneska
?? To prostě zapojíš normálním kabelem A-B... Seženeš co nejkratší a zapojíš to nějakou průchodkou normálně dozadu na port... Nebo když seženeš káblík s headerem, tak to zapojíš přímo do desky a bude... :-)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

na tom šuplíku, co má autor na mysli, ten klasickej B konektor neni, jsou tam 4 piny v řadě, jinak nic.
KOnektor B má pouze VP1048-SwapRack, který ale už nemá IDE konektor. Ten je samozřejmě nejlepší řešení, pokud chce šupl na USB. ale stojí kolem 900 Kč.
On se ptá jak zapojit obyčejnej SuperRack, tzn. kde sehnat kabel . Jak říká Lord, ten kabel prostě něni k sehnani
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“