Spuštění programu po probuzení, řešení pomocí Služeb, jak?

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Spuštění programu po probuzení, řešení pomocí Služeb, jak?

Příspěvek od Skodik »

Mam udelany tunel pres Putty, ale kdyz uspavam PC, tak se putty nevypne a potom kdyz ho probudim, tak tunel zustane viset (tedy tunel spadne, ale putty bezi, musim ho vypnout a spustit znovu). Vubec nevim, jak tedy udelat, aby se mi neco (treba spustilo *.bat, ktery mi ukonci a spusti Putty) spustilo po/pri probuzeni systemu.

No nekdo mi poradil at to zkusim pomoci sluzby, tak jsem si prikazem

Kód: Vybrat vše

sc create "tunel" binPath= "C:\sript.bat"
Vytvoril sluzbu, ale kdyz ji spustim, tak mi to vypise:
chyba 1053: Sluzba neodpovedela na ridici nebo zahajovaci pozadavek dostatecne vcas.
Zkousel jsem poustet i primo Putty ci jinak upraveny bat apod, ale vysledek byl stejny.

Jak tedy udelat, aby se mi neco spustilo po/pri probuzeni systemu?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkusit to muzes programkem srvany, ten umi udelat sluzbu z cehokoliv...
ale nejsem si jisty, jestli by ti vytvoreni sluzby pomohlo, protoze pri probouzeni se sluzby nerestartuji...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

No jo, ale je ten program nasel jen jako soucast Windows Server 2003 Resource Kit Tools, nesel by stahnout zvlast? Nehlede na to, ze si nejsem moc jistej jak to pojede pod XP, ale snad by melo.

No ja si osobne myslim, ze to pres ty sluzby nepujde, NEVI NEKDO JAK JINAK TO VYRESIT?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“