NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- Prince
- Mírně pokročilý
Zdarec kámoš to má na 2400+ 256MB ddr 266Mhz FX5200 a jede to v poho na 800x600 high kromě antialiasingu(nebo jak se to píše) a já si jdu zítra pro demo myslíte že bych to rozjel třeba na 640x480 low?Protože mam sice 384MB ram ale je to SDRAM 133mhz a ta GF2mx400 je PCI.Už to nemůžu vydržet tak bych se vás chtěl zeptat dnes na fóru jestli mi to půjde .THNX
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak na 640x480 LOW by sa ti to malo rozbehnutpetura.g píše:Zdarec kámoš to má na 2400+ 256MB ddr 266Mhz FX5200 a jede to v poho na 800x600 high kromě antialiasingu(nebo jak se to píše) a já si jdu zítra pro demo myslíte že bych to rozjel třeba na 640x480 low?Protože mam sice 384MB ram ale je to SDRAM 133mhz a ta GF2mx400 je PCI.Už to nemůžu vydržet tak bych se vás chtěl zeptat dnes na fóru jestli mi to půjde .THNX
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak jo jsem skoro nakonci NFSU2 a moje honda vypadá takto :
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... onda2a.JPG
ty výkolpný dveře nemaj chybu http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... onda2b.JPG
statistika: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 202mot.JPG
no a pak tu mám nového humra
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... hummer.JPG
statistika: (kdyby tohle amíci měli žádnej terrorista by je nedohonil )
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ummer4.JPG
no a pro příjemný poslech: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ummer2.JPG
pak jedno supr audi : http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 07/TTa.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 07/TTb.JPG
už mi chybý jenom rozšiřující kity.... zajímavý je že mám odemčeno 96% dílů a jsem v 48% hry.... no to bude nuda ... co tam asi budu dělat???
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... onda2a.JPG
ty výkolpný dveře nemaj chybu http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... onda2b.JPG
statistika: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 202mot.JPG
no a pak tu mám nového humra
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... hummer.JPG
statistika: (kdyby tohle amíci měli žádnej terrorista by je nedohonil )
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ummer4.JPG
no a pro příjemný poslech: http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ummer2.JPG
pak jedno supr audi : http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 07/TTa.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 07/TTb.JPG
už mi chybý jenom rozšiřující kity.... zajímavý je že mám odemčeno 96% dílů a jsem v 48% hry.... no to bude nuda ... co tam asi budu dělat???
- J X P
- Středně pokročilý
Tak jsem z5 )) Rada je velmi snadna (take jsem to uz musel udelat), hudbu proste v nastaveni vypni uplne a pokud mas multimedialni klavesnici pust si music pres Winamp )). Na vykon to zda se vliv zadny nema (zasadni) i kdyz urcite svoje dela 1GB RAM. No ve chvili, kdyz tunim, nebo jezdim po meste tak si pustim hudbu, kdyz jsou zavody dam na hudbe pause.Lipfeather píše:áááááá ta muzika mě už unavuje!!!!! pořád hledam na internetu nějakej prográmek na ten Viv soubor, ale nemůžu najít nic funkčního!!! Help!!!
Jinak bych se vam chtel pochlubit s novou galerii meho vozu, celou galerii naleznete tady A U D I TT r10 by J X P a nezapomente si ty obrazky zvetsit.
Doufam ze se vam bude moje dilo libit (vim ze to neni jak papousek, ale ...) ))
Jinak co mne teda opravdu dostalo tak to byl prechod zvuku motoru z level 2 na level 3. Zvuky motoru ma NFSU2 vyborne, hezke a odlisuji se od sebe, ale tohle jsem vazne necekal. Na prvni poslech poznate, ze je neco jinak. Kdo jiz ma level 3 z Performence shopu vi o cem mluvim a kdo jeste ne, ten at se tesi, muhahaaa
Z NFSU2 jsem proste nadseny, to uz tady dlouho nebylo. ))
A jeste jedna zajimavost, ktera potesi nase vyhodni bratry .... Slovenska vlajka v NFSU2 http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 20flag.JPG )))
---
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
Jsi drzy ... mno, ale moc barev se tam vybrat neda a cerveny tachometr se mi v realu moc libi . Me osobne se zadny s tachometru moc nelibi, snad se jeste nejaky otevrou (a modra se ke zlato cernemu proste nehodi) ))cool.user píše:jxp:auto nadherny, ale sorry ze si rejpnu, ten tachometr je hnusnej
Jinak diky za oceneni, taky ti neco pochvalim
Naposledy upravil(a) J X P dne čtv 18. lis 2004, 04:41, celkem upraveno 1 x.
---
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ten retro bys tam uz mel mit ne? ten je podle me nejJ X P píše:Jsi drzy ... mno, ale moc barev se tam vybrat neda a cerveny tachometr se mi v realu moc libi. Me osobne se zadny s tachometru moc nelibi, snad se jeste nejaky otevrou (a modra se ke zlato cernemu proste nehodi) ))cool.user píše:jxp:auto nadherny, ale sorry ze si rejpnu, ten tachometr je hnusnej
Jinak diky za oceneni, taky ti neco pochvalim
0118 999 881 999 119 7253
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja so to zacal hrat prave vcera...., celkom ma to chytilo ..., chodi to bez problemu 1024x768 vsetko na max ...... ( stale vsak obcas zaspominam na starsie NFS..., ktore sa mi preca len zdali o nieco lepsie.... ) .....
Hlavne ma uz po jednom dni stve dost to ze mam viac penazi..., ako som schopni pouzit ....., proste musim cakat kedy sa mi odomkne nieco dalsie...... ( a to je teda nuda.... ) .....
Hlavne ma uz po jednom dni stve dost to ze mam viac penazi..., ako som schopni pouzit ....., proste musim cakat kedy sa mi odomkne nieco dalsie...... ( a to je teda nuda.... ) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Marian
- Středně pokročilý
JXP: Ja ti len vratim pochvalu ktoru som od Teba dostal za RX8....takze too TT je hooodne dobree
Tu slovensku vlajku som videl aj ja a strasne ma potesila
Tu slovensku vlajku som videl aj ja a strasne ma potesila
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím po městě jak vzteklý a nemůžu najít žádný ten Car specialties shop? Potřebuju nějaký neon a takové kravinky. Jakou barvu má světlo u těchto shopů a kde bych nějaký našel?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zlutouHADES píše:Jezdím po městě jak vzteklý a nemůžu najít žádný ten Car specialties shop? Potřebuju nějaký neon a takové kravinky. Jakou barvu má světlo u těchto shopů a kde bych nějaký našel?
http://img69.exs.cx/my.php?loc=img69&image=nfsumap.png
0118 999 881 999 119 7253
- C@esar
- Začátečník
tak vcera som to dohral (cca 4 dni). tak posledny pretek to bolo co??? na RX8 som mu nadelil 13 (!) sekund (obtianost medium).
najlepsie sa mi jazdilo na RX8 a Civic. skusal som Audi TT, Skyline, Lancer, 3000GT ale nic moc (subjektivny nazor). najviac ma sklamal Skyline, oproti jednotke to je uplne ine auto.
este som natrafil na jeden problem. presiel som vsetky preteky (na mape aj z garaze), prisla mi aj sms, ze mam vsetko odomknute ze mi gratuluje (ta rachel tusim) ale stale mam ZAMKNUTE to (neviem ci to spravne pomenujem) rozsirenie (?) auta a v graphics shope nfsu sponsors.
inak je to super hra, ale nfsu1 bola napinavejsia.
najlepsie sa mi jazdilo na RX8 a Civic. skusal som Audi TT, Skyline, Lancer, 3000GT ale nic moc (subjektivny nazor). najviac ma sklamal Skyline, oproti jednotke to je uplne ine auto.
este som natrafil na jeden problem. presiel som vsetky preteky (na mape aj z garaze), prisla mi aj sms, ze mam vsetko odomknute ze mi gratuluje (ta rachel tusim) ale stale mam ZAMKNUTE to (neviem ci to spravne pomenujem) rozsirenie (?) auta a v graphics shope nfsu sponsors.
inak je to super hra, ale nfsu1 bola napinavejsia.
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- J X P
- Středně pokročilý
Hratelnost
***************************************** U V A H A *****************************************
Vsiml jsem si, ze hodne lidi mluvi o NFSU1 jako o lepsich Underground zavodech, o kratke dobe pro hru NFSU2, o nedostatecne motivaci pro dalsi postup (prebytek penez jsem zaznamenal poprve )) (nemyslim tady nase forum, ale i jina) a proto se vzdycky (i u jinych her) ptam proc.
Myslim si, ze to je hodne o pristupu ke hre. Ano, hra se da projit rychle, ale copak mi jde o to to rychle dohrat a nevyuzit potecialu titulu na 90-100% ? Vsak ta hra je o tuningu a to nejen vizualnim a nejen o zavodeni. U ladeni motoru, jsem stravil jen za ten tyden mozna cca 24 hodin cisteho casu. Odmenou mi je za to mozna malo (o par vterin lepsi parametry proti default nastaveni ), ale i tak jsem z toho nadseny a to jsem se soustredil jen na tuning ECU, Turba a Transmision. Kdyz k tomu pridam jeste ladeni aerodynamiky, tlumicu, pruzin a dalsich tak vim ze to bude na dlouho. Tyto parametry se totiz nedaji otestovat pomoci Dyno testeru, ale jen a jen na zkusebni trati.
Myslim si, ze to do jake miry si tu kterou hru clovek uzije zalezi jen a jen na hraci. NFSU1 mela motviaci k replayingu velmi malou, protoze clovek nemohl tunit a jezdit zavody po dohrani hry (v underground rezimu). Jaky bude tady si netroufam odhadovat, ale uz ted planuju tuning nekolika dalsich aut tzn. ze se u NFSU2 budu jeste asi dlouho bavit.
Kdo nekdy tuningoval auto v realu (ja ne ) tak jiste moc dobre vi, ze tuning je moc hodne hodin prace v garazi a pak chvilka (ne vzdy) slavy na tuning srazu. Jiste, kdyz jede vytunene auto po silnici tak vyvolava zajem, ale hodne lidi na to kouka pres prsty a pro ne to clovek nedela )). Napr. jeden z mych kamaradu je fanda do amerik a mimo jine ma i jednu ameriku s NOX. Jenze, protoze nekrade tak si nemuze dovolit jezdit s takovymto monstrem normalne v provozu a jezdi hlavne na srazy nebo pri zvlastnich prilezotostech. A nemluvim ani ze technicak uz mu byl davno zabaven, takze jde vlastne i o jeho ridicak ))
Zaver meho prispevku by mel smerovat asi sem:
Hrac by se mel snazit si hry uzit a ne jen jenom rychle dohrat. Virtualni zabava neni o delani zarezu do pazby (pokoreno, pokoreno, dohrano). Kdyz se do virtualniho sveta neponorim tak si to neuziju a tim bych o moc prisel .... ne kazda hra ovsem za to stoji ) NFSU2 takovou hrou ale neni.
Peace
Vsiml jsem si, ze hodne lidi mluvi o NFSU1 jako o lepsich Underground zavodech, o kratke dobe pro hru NFSU2, o nedostatecne motivaci pro dalsi postup (prebytek penez jsem zaznamenal poprve )) (nemyslim tady nase forum, ale i jina) a proto se vzdycky (i u jinych her) ptam proc.
Myslim si, ze to je hodne o pristupu ke hre. Ano, hra se da projit rychle, ale copak mi jde o to to rychle dohrat a nevyuzit potecialu titulu na 90-100% ? Vsak ta hra je o tuningu a to nejen vizualnim a nejen o zavodeni. U ladeni motoru, jsem stravil jen za ten tyden mozna cca 24 hodin cisteho casu. Odmenou mi je za to mozna malo (o par vterin lepsi parametry proti default nastaveni ), ale i tak jsem z toho nadseny a to jsem se soustredil jen na tuning ECU, Turba a Transmision. Kdyz k tomu pridam jeste ladeni aerodynamiky, tlumicu, pruzin a dalsich tak vim ze to bude na dlouho. Tyto parametry se totiz nedaji otestovat pomoci Dyno testeru, ale jen a jen na zkusebni trati.
Myslim si, ze to do jake miry si tu kterou hru clovek uzije zalezi jen a jen na hraci. NFSU1 mela motviaci k replayingu velmi malou, protoze clovek nemohl tunit a jezdit zavody po dohrani hry (v underground rezimu). Jaky bude tady si netroufam odhadovat, ale uz ted planuju tuning nekolika dalsich aut tzn. ze se u NFSU2 budu jeste asi dlouho bavit.
Kdo nekdy tuningoval auto v realu (ja ne ) tak jiste moc dobre vi, ze tuning je moc hodne hodin prace v garazi a pak chvilka (ne vzdy) slavy na tuning srazu. Jiste, kdyz jede vytunene auto po silnici tak vyvolava zajem, ale hodne lidi na to kouka pres prsty a pro ne to clovek nedela )). Napr. jeden z mych kamaradu je fanda do amerik a mimo jine ma i jednu ameriku s NOX. Jenze, protoze nekrade tak si nemuze dovolit jezdit s takovymto monstrem normalne v provozu a jezdi hlavne na srazy nebo pri zvlastnich prilezotostech. A nemluvim ani ze technicak uz mu byl davno zabaven, takze jde vlastne i o jeho ridicak ))
Zaver meho prispevku by mel smerovat asi sem:
Hrac by se mel snazit si hry uzit a ne jen jenom rychle dohrat. Virtualni zabava neni o delani zarezu do pazby (pokoreno, pokoreno, dohrano). Kdyz se do virtualniho sveta neponorim tak si to neuziju a tim bych o moc prisel .... ne kazda hra ovsem za to stoji ) NFSU2 takovou hrou ale neni.
Peace
---
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
akurat som sa xcel spytat kde su tie speciality
zatial valím s 206, neviem kde sa da zistit ako daleko som
ale v shopoch je zatial najnovsie auto TIBURON..
uz sa neviem dockat rx-8micky
btw, praskol som tam 56.72 a uz valim vpoho na 800x600 HIGH DETAILS okrem AA a Enchanced Contrast
BTW, ten E-contrast mi trosku pripomina HDR z FarCry - FPS brutalne klesne (z 60 na 20 uz v menu... a efekt to ma ako spominane HDR z FarCRY..
zatial valím s 206, neviem kde sa da zistit ako daleko som
ale v shopoch je zatial najnovsie auto TIBURON..
uz sa neviem dockat rx-8micky
btw, praskol som tam 56.72 a uz valim vpoho na 800x600 HIGH DETAILS okrem AA a Enchanced Contrast
BTW, ten E-contrast mi trosku pripomina HDR z FarCry - FPS brutalne klesne (z 60 na 20 uz v menu... a efekt to ma ako spominane HDR z FarCRY..
NB : Asus A6Km Q-0010
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud jde o diskusi, jaké ovladače, tak vám to usnadním. Protože je engine (grafický) téměř totožný s tím, co byl v 1, tak doporučuju 52.16. Na těch mi to jelo nejlíp.
Jinak na mojí sestavě (podpis) při 1024x768x32, téměř high (jenom jsem vypnul odrazy vozovky, vypadá to fakt blbě) si spokojeně jezdím bez záškubů (AA a AF samozřejmě vypnuté)
Jinak na mojí sestavě (podpis) při 1024x768x32, téměř high (jenom jsem vypnul odrazy vozovky, vypadá to fakt blbě) si spokojeně jezdím bez záškubů (AA a AF samozřejmě vypnuté)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
právě sem se projel s naplno vytuněnim Hummerem teda !!! Wow to je sound!!!! sice je to takovej buldozer...jede pořád rovně ať kroutim volantem jak chci ale na dragu dá 320km/h WOW!!!
skvělej zvuk má taky se všema 3 stupněma vylepšení ten Mustang... Wow!!
TT má zvuk jak splašená cirkulárka
no Honda civic má prostě takovej chladnej strojovej zvuk.... ten se mi docela líbí... ale musím přiznat že nejhezčí zvuk má ten Mustang....
Co lidi anketka???? Která kárka z NFSU2 má nejlepší zvuk??? Počítá se po upgrade 3 celého motoru ....
skvělej zvuk má taky se všema 3 stupněma vylepšení ten Mustang... Wow!!
TT má zvuk jak splašená cirkulárka
no Honda civic má prostě takovej chladnej strojovej zvuk.... ten se mi docela líbí... ale musím přiznat že nejhezčí zvuk má ten Mustang....
Co lidi anketka???? Která kárka z NFSU2 má nejlepší zvuk??? Počítá se po upgrade 3 celého motoru ....
- J X P
- Středně pokročilý
I zvuk je vec vkusu .... a neznam hezci zvuk motoru nez ve vysokych otackach F1 (a to se k cirkularce take prirovnat )
Ameriky maji bublaky (nevim jak tady), taky to je hezke, ale ja bych hlasoval spis pro cirkularky.
To hlasovani je dobry napad, jen by to chtelo nekam umistit vsechny zvuky jako vzorek ke stazeni. KAzdy prece nebude kupovat vsechny auta ... pokud to nejde zkusit i v ne kariernim modu
Ameriky maji bublaky (nevim jak tady), taky to je hezke, ale ja bych hlasoval spis pro cirkularky.
To hlasovani je dobry napad, jen by to chtelo nekam umistit vsechny zvuky jako vzorek ke stazeni. KAzdy prece nebude kupovat vsechny auta ... pokud to nejde zkusit i v ne kariernim modu
---
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: