Mám problém.Při instalaci to po mě chce Microsoft NET Framework v.1.1
Co to je

Tak tohle se bude muset mému mozečku trochu vysvětlitLemra píše: Při instalaci pozor na jazykovou verzi - cesta zpět pouze přes formát.

VirtualDub. Ale lepší bude si registrovat ten MPEG plugin, jinak je to docela opruz rekomprimovat MPEGy do něčeho jinýho... Buď to bude ztrátové (DivX, Xvid, apod.), nebo budou výsledné soubory děsně veliké s děsně vysokým bitrate (HuffYUV), nebo budou malé, téměř bezztrátové, ale na P4 3.3 GHz HT se budou v plném PALu komprimovat rychlostí 3 fps (VP6). Takže ten plugin vychází nejlíp...Zdenek Teska píše:No tak Vegas mi zas nenačte mpg![]()
![]()
Existuje nějaký FREEEEEEEEEEEE program,který převede jiné formáty na DVD video ????
HELP PLEEEEEES![]()

Díky už jsem to vyřešil.Avi,MPEG a jiné formáty převádím v NERO Vision2.Jsem s ním docela spokojen.Je sice pravda že to trvá dlouho,ale kdo si počká ten se dočkáTomV píše:VirtualDub. Ale lepší bude si registrovat ten MPEG plugin, jinak je to docela opruz rekomprimovat MPEGy do něčeho jinýho... Buď to bude ztrátové (DivX, Xvid, apod.), nebo budou výsledné soubory děsně veliké s děsně vysokým bitrate (HuffYUV), nebo budou malé, téměř bezztrátové, ale na P4 3.3 GHz HT se budou v plném PALu komprimovat rychlostí 3 fps (VP6). Takže ten plugin vychází nejlíp...Zdenek Teska píše:No tak Vegas mi zas nenačte mpg![]()
![]()
Existuje nějaký FREEEEEEEEEEEE program,který převede jiné formáty na DVD video ????
HELP PLEEEEEES![]()
//Edit: Teď koukám, že to chceš dostat na DVD Video - to by měl zvládnout jakýkoliv DVD masteringový soft...

Ta rychlost je na tvůj počítač ještě dobrá, otázka je, na jaký kodek to převádíš... Tyhle převody jsou obvykle ztrátové (komprese) a nejsou moc vhodné pro soubory, u kterých se předpokládá další editace...Zdenek Teska píše:Díky už jsem to vyřešil.Avi,MPEG a jiné formáty převádím v NERO Vision2.Jsem s ním docela spokojen.Je sice pravda že to trvá dlouho,ale kdo si počká ten se dočká1,5h převádí skoro 3H
![]()
(ale třeba je to normální)
Dík