PDA ci MP3 prehravac
Moderátor: CageJ
- totalní lama
- Nováček

-
PDA ci MP3 prehravac
co myslite ze je vyhodnejsi koupit PDA nebo mp3 prehravac . Myslim ze u pda v tom bud mit vetsi prehled a vypada to trochu lip ale zase moc velka velikost co se tyce rozmeru a slysel se ze pdacka nestojej za nic ..... tak fakt nevim co vzit.... vim ze se to lisi i cenove ale pdacko z bazace nebude tolik drahy....
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud PDA vyuzijes jeste na neco jineho jak na prehravani mp3 (myslim seriozni praci), tak ho vem, jinak sou to vyhozeny penize. Osobne sem mel PDA na mesic na vyzkouseni a muzu rict, ze sem na tom 1 tyden aktivne delal - planoval co kdy a kde, hral hry a tak a po tom tydnu sem zjistil, ze je mi to vlastne na prd. Vsechno si muzu zatim jako student usporadat hezky v hlave 
- totalní lama
- Nováček

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak... treba uvazit ci to vyuzijes......
Ja som chvilu pouzival palm tungsten e ....... tiez sa dal pouzival ako MP3 prehravac...., ale nakoniec mizacala vadit jeho "velkost" .... takze dnes uz mam len MP3 prehravac a Palm isiel dalej...... ňOsobne by som ti zrejme doporucil tiez len MP3 prehravac..., ved lacnejsie modeli sa dnes daju zohnat zasmiesnu cenu a maju poriadne kapacity...., naviac ho stale mozes pouzivat ako USB kluc, co sa ti moze hodit ovela viac......
.... ( pretoze PDA sa na tento ucel vzdi pouzivat bohu zial neda.... )
Ja som chvilu pouzival palm tungsten e ....... tiez sa dal pouzival ako MP3 prehravac...., ale nakoniec mizacala vadit jeho "velkost" .... takze dnes uz mam len MP3 prehravac a Palm isiel dalej...... ňOsobne by som ti zrejme doporucil tiez len MP3 prehravac..., ved lacnejsie modeli sa dnes daju zohnat zasmiesnu cenu a maju poriadne kapacity...., naviac ho stale mozes pouzivat ako USB kluc, co sa ti moze hodit ovela viac......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- kuavik
- Mírně pokročilý

- skromny
- Nováček

-
1 GB SD karta, 2GB, 4GB CF disk Ti je malo??? (v zavisosti od moznosti I/O PDAcka samotnehokuavik píše:kdyby mělo PDA velký disk (což nemá), ...
- kuavik
- Mírně pokročilý

- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: