Problém s COMBO LG GCC-4521B - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- dawe
- Nováček

-
Problém s COMBO LG GCC-4521B - vyřešeno
Zdravim, jen se chci ujistit. Po nahrani firmware do mechaniky je totalne mrva - nejde do ni stava, nenajde ji ani Bios - takze jsem to po.. Vim cim se stalo (az ted), nahral jsem novejsi aktualizaci bez predchozich. Mam ji rovnou vyhodit neboexistuje i jine reseni nez jeji vymena za novou?
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co je to za mechaniku?
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten důvod, co jsi napsal, není pravdivý. Když flashneš firmware, tak tam nemusíš mít naflashované ty předchozí. Zkoušel jsi to flashnout znovu? Jestli to nejde, tak jsi ji odpálil a můžeš se pokusit o reklamaci (ale asi ti to neuznají)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- dawe
- Nováček

-
No jedná se o LG4521-B, minuly tyden jsem dělal reinstalaci PC. Poté mi Combo nebralo DVD ať už pálený nebo origo (ty občas naběhly) no a tak jsem na radu stahnul aktualizaci s tim, ze tomu pomuzu no a taky jo, ale do pekel. Uz jsem se tim smiril, za blbost se plati. Ted kdyz je mechanika zapojena, dlouho nabiha Bios a ten ji stejne nenajde. Po nabehnuti XP cca 1,5 min je vse OK. Pokud ji vyndam tak PC slape jako hodinky. Zkousel jsem vymenit master slave (mam dve mechaniky - jo a ta po prvnim restartu PC po aktualizaci byla zakazana), ale to taky nepomohlo. A ani v druhym PC ji pocitac tez nenejde.
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no co už, odešla, zkus ji reklamovat, ale jak už sem psal, asi těžko ti to uznají
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To platí pro většinu mechanik, ale rozhodně ne pro všechny. Proto je nutné pořádně přečíst readme soubor. Konkrétně u tohodle Comba od LG je tam jasně napsáno, že se update např. v1.05 má provést na v1.04, update v1.04 na v 1.03 atd. Takže k poškození mechaniky mohlo, ale taky nemuselo dojít právě tímto způsobem, mohl udělat i jinou chybu.......HADES píše:Ten důvod, co jsi napsal, není pravdivý. Když flashneš firmware, tak tam nemusíš mít naflashované ty předchozí. Zkoušel jsi to flashnout znovu? Jestli to nejde, tak jsi ji odpálil a můžeš se pokusit o reklamaci (ale asi ti to neuznají)
//Edit: autor mi napsal v SZ: "Předem dík za Vaše tipy. Vypalovačku jsem šel reklamovat (počítal jsem s tím, že to neuznaj). Druhý den mi volali, že reklamace s CD mechanikama neřeší a ať si přijdu pro novou, či že vrátí peníze. Tak jsem si nechal vrátit peníze, doplatil jsem cca 100,- Kč a šel jsem domu s DVD vypalovačkou MSI. Nevim jestli je to standardní postup značek LG, či všeobecně, ale šlo by toho zneužívat , počkat si rok či dva a potom to jít reklamovat, nechat si vrátit peníze a doplatit malý rozdíl a mít novou mechaniku. (počítám se snížením výrobku za tu dobu, já jsem dával ze LG cca 2000,- a dnes se sežene kolem 1300,-). No a druhá věc: nainstaloval jsem do PC tu mechaniku od MSI a nic. Tak jsem si začal říkat, že jsem asi fakt levej. Tak jsem jí vyndal a vyzkoušel jsem jí v jiném PC a taky nic. Vzal jsem tedy jinou mechaniku a dal jí do původního PC a ta běžela. No tak jsem vzal tedy mechaniku od MSI a nechal jsem si ji u prodejce vyměnit a ta běhá na 100%. Tak jsem se z toho poučil a než něco začnu dělat nedám na první radu."
Bathory