Co uchladi orig. chladic?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co uchladi orig. chladic?

Příspěvek od Monkei123 »

Ahoj, koupil sem procesor Atlona 2000+ BOX, omlouvam se za asi zacatecnicky dotaz, ale znamena to, ze kdys mi procesor pojede porad na sto procent vykonu, tak by to melo byt vpohode? Anebo bych mel koupit lepsi? (PC je spusten non-stop a ted bude i procesor non-stop plne vytizen)...?
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

v pohodě to uchladí ale jak mám zkušenosti s BOXem na starších Xpčkách tak sou to hrozně hlučný šity, nemaj skoro žádnej pasív a doháněj to 5000 otáčkama, des... Takže pokud ti nevadí hluk a nebudes taktovat tak hjo tam klidne nechej, pokud naopak tak si kup neco lepšího
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A jakej

Příspěvek od Monkei123 »

No, nak to netaktuju, netroufam si, jinak ten procak je tak mesic starej. O novym chladici sem taky uvazoval, akorat se vtom absolutne nevyznam, nemoh bys mi prosim pomoct?
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kdybys řekl, jaké máš za provozu teploty, tak bychom ti spíš řekli, jestli je to OK, nebo ne... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“