Poraďte mi nějakou adventure :)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Matias
Začátečník
Začátečník

Poraďte mi nějakou adventure :)

Příspěvek od Matias »

Kdysi jsem paril Legendu o kyrandii myslim že to byla dvojka, pak osli ostrov a ještě nějaký český agent mlíčnák? No a chtěl bych si nějakou adventuru zapařit ale nevim jakou
tak se ptám co byste mně doporučili.

//jo asi by mněla bejt česká a nebo aspon s překladem.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

a co Gooka?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nebo teď mě napadl ještě Simon the Sorcerer 1 a 2

na netu jsou do toho češtiny :wink:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja bych doporucil Siberii 1+2
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

ta gooka vypada good podle screenshotů
a to nemluvim o dvojce, jenže mně nejede décéčko hehe, skusim tu siberii :)
Pacifist
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacifist »

Určitě zkus I Have No Mouth and I Must Scream (má cz titulky), ale moc se u ní nezasměješ.
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Polda 4
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Gabriel Knight 1 až 3 (první díl dodnes skvělě hratelný, přitom už téměř 12 let starej), Broken Sword 1 až 3 (nebo hlavně jedničku), The Longest Journey, Syberia, z nejnovějších pak třeba ten Sherlock Holmes...

Můžeš vyzkoušet i stačičkou Shadow of the Comet na motivy H.P. Lovecrafta, ten I Have No Mouth and I Must Scream je spica, ale uz taky postarší..

Pokud tě zajímají spíše logické, tak Myst IV: Revelation a předchozí díly, Schizm 2 atd...

edit: ten Gabe jednička, shadow of the comet asi v češtině teda nebude...

málem jsem zapoměl..

samozřejmě i Silent Hill sérii :roll:
show must go on..
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Díky moc za tipy. Ten broken Sword jsem měl demo jestli je to jak se nazačátku objeví hlavní hrdina v stroskotaným letadle na útesu to se mi líbílo příběhově.
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Urcite Broken 1.To je zaklad a sezenes to i cesky.Muzes pak klidne dat i 2ku,ale 1 je lepsi.Pokud bys chtel fakt kvalitni adventurky,tak vsechny serie od Sierry.King quest,Space quest,Police quest..Ale to ti hadam nebude sedet kvuli tomu,ze neni hi-end grafika :) Ale Jinak Taky doporucuju samozrejme The longest journey a Syberii.Urcite si ale sezen The moment of silence az vyjde..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak koukam ze me Shadow predbehl... :roll:
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jo, moment of silence bude určo good...

upozornil bych i na připravovaný Fahrenheit..
show must go on..
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

shadow píše:jo, moment of silence bude určo good...

upozornil bych i na připravovaný Fahrenheit..
Mam takovej dojem,ze sme my dva uz adventurky a kokretne momenta uz nekdy resili..nebo se pletu? 8-) Jako zkousel sem Sherlocka a moc me to ale nechytlo..
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

podle me nejlepsi adventura The Longest Journey-tu musis zkusit
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Butcherson píše:
Mam takovej dojem,ze sme my dva uz adventurky a kokretne momenta uz nekdy resili..nebo se pletu? 8-)
Ano, taky mám ten dojem, holt jsme to takoví herní gurmáni :lol:
show must go on..
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Celkom fajn je aj The Black Mirror. Jednoducha anglictina. Mozno je ktomu aj cestina neviem. Alebo stare Indiana Jones 4, alebo Monkey Island, stare ale velice good Adventury.
Inak uz sa tu riesily adventury.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A co takhle " I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM ", nemám ústa a musím křičet.

Kdysi to vyšlo jako příloha v Excaliburu s překladem od Andrewa.
4 fantastiský příběhy posledních lidí na zemi, který nelidským způsobem mučí počítač.
4 příběhy, ve kterých jde o to, jak se co nejrychleji zabít a uniknout tomu strašlivýmu peklu. (jeden ze způsobů mučení ....... člověka počítač zhmotnil do kostky kovu, kterou umístil do ohně, nešťastník tak nemohl zemřít)
A na závěr, když už si myslíte, že je to všechno, tak ........... a další peklo v 5tým příběhu.

Doporučuju vyzkoušet, na tu psycho atmosféru nezapomenete, byť už je hra po grafický stránce out, budete se bát .... až půjdete v noci spát.
Bathory
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

shadow píše:jo, moment of silence bude určo good...
Tak jsem to rozparil a je to super.. po nekolika letech, kdy jsem adventury prakticky nevidel me tohle naprosto dostalo.. vcera jsem zacal a prask.. zavislost je tady.. s*ru na knihy.. od ted uz jen adventury.. :)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Pulku svyho zivota shanim Discworld: Noir - hrali jste to nekdo?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“