Zdroj Chieftec 350W?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Denis
Začátečník
Začátečník

Zdroj Chieftec 350W?

Příspěvek od Denis »

Zdravím Vás.

Nevíte náhodou někdo co je zač zdroj "Chieftec GPS-300BB-101L" ?
V shopech mají všude v popisu 350W-12cm fan,ale dle toho označení "300" a systému značení chieftecu bych to spíše typoval na 300W než 350W.
Když jsem koukal na stránky chieftecu,tak jsem zdroj s tímto výše popsaným označením nenašel,pouze zdroj,kde bylo v označení "350".

Chci si objednat case chieftec a požádat prodejce,aby mi zdroj,který je dodáván origoš (ATX-1136H) ve skříni zaměnil za ten GPS-300BB-101L(kvůli hluku),ale narad bych,aby mi domů přišla opravdu nějaká 300-ka.

Díky všem.
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Kašpy píše:trochu jsem zagooglova a našel tohle:
http://www.syscom.cz/product.php?productid=1332&cat=130

http://www.google.com/search?hl=cs&q=Ch ... Hledat&lr=

takže je to typuji na 350ku
Jo,vlastně úplně stejnou stránku má i prodejce ,kde to chci nakoupit a ještě také spoustu dalších.
Chci vyloučit to,že se někdo seknul a ostatní to okopčili.
Rád bych ty hodnoty viděl od výrobce,ale to jsem jaksi nenašel.
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

300 nebo 350, nezáleží spíš na odběru proudu na určitých větvích? 350ka která má třeba 10A na 12V větvi ti je na nic, když 300 má na stejné větvi 20A. Jde o to zda ti to dává to co potřebuješ a ne zda to ma XXX Watů.
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

O těch proudech je mi to jasné,ale předpoklám ,když všechny typy 350W zdrojů od Chiefteca mají na všech větvích stejně,tak že ani tento se nebude dramaticky lišit.

Please,nemá někdo link,nebo ten zdroj doma?
Dost mě ty hodnoty zajímají.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To označení zdroje jsem na chieftec stránkách nenašel. Jedině GPS-300AB-100L (zde) a GPS-350BB-101L (zde). Ovšem google nasvědčuje tomu, že je to 350 W. V internetových obchodech ho ale maj o 200 Kč levnější než 350W Fortron s 12cm fanem, proto bych se na tohle riskování vykašlal a bral Fortrona :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

No jo,ale jak jsem povídal.Kupuju skříň Chieftec a 360W zdroj je už uvnitř (2x 8cm fén).Proto chci požádat prodejce,aby mi tyhle zdroje prohodil.Bez zdroje mi to neprodá a má oba zdroje v nabídce i samostatně a navíc za stejnou cenu.Tak si myslím,že by to mohl udělat a já bych tím získal tichý zdroj s 12cm fénem.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tak se na toho prodejce vykašli a kup to někde jinde
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Bez zdroje mi to nechtějí prodat nikde,kde jsem se ptal.Pouze v CC mi chtěli za něj odečíst 300Kč a na to zase kašlu já.
Prodejce od kterého to chci koupit vypadá ze všech nejvstřícněji,že by mohl provést alespoň tu záměnu.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“