Zdroj Chill Innovation CP-400P 400W
- Denis
- Začátečník

Zdroj Chill Innovation CP-400P 400W
Pánové,prosím o vaše názory a zkušenosti se zdrojem Chill Innovation CP-400P 400W.
Zvažuju jeho koupi.Původně jsem zamýšlel Fortrona 350W,12cm fan,ale někdo mě to rozmluvil,že by to chtělo alespoň 400W.
Fortron 400W je už dost drahý a navíc 12V větev stejně nic moc.Chill pokud nekecá,tak je podstatně na tom lépe.
Pověsili by jste na toho Chilla s klidem sestavu s Athlon 64?
Jinak je ten zdroj k vidění a mání na stránkách Czech Computeru.
Předem díky za všechny rady.
Zvažuju jeho koupi.Původně jsem zamýšlel Fortrona 350W,12cm fan,ale někdo mě to rozmluvil,že by to chtělo alespoň 400W.
Fortron 400W je už dost drahý a navíc 12V větev stejně nic moc.Chill pokud nekecá,tak je podstatně na tom lépe.
Pověsili by jste na toho Chilla s klidem sestavu s Athlon 64?
Jinak je ten zdroj k vidění a mání na stránkách Czech Computeru.
Předem díky za všechny rady.
- Butch
- Středně pokročilý

No mám ho cca 14 dní ve svém PC a je v pohodě.
Chieftec zdroj mi při vypnutém PC vydával jemný brum a tenhle zase lehce píská(dost potichu). To ale neřešim, protože comp v nečinosti není pod proudem.
(Přestřihnu "šťávu" ještě vypínačem na zásuvkách)
Jinak jsou super ty zabalené kabely=méně bordelu v pc.
A taky má 2x napájení S-ATA.
Taky jsem váhal mezi 350W Fortronem a tímto.
Chieftec zdroj mi při vypnutém PC vydával jemný brum a tenhle zase lehce píská(dost potichu). To ale neřešim, protože comp v nečinosti není pod proudem.
(Přestřihnu "šťávu" ještě vypínačem na zásuvkách)
Jinak jsou super ty zabalené kabely=méně bordelu v pc.
A taky má 2x napájení S-ATA.
Taky jsem váhal mezi 350W Fortronem a tímto.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Denis
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

Hluk není. Ten Zdroj není slyšet. To jsou více slyšet přes bednu kondíky na desce v zátěži než ten větrák na zdrojiDenis píše:A jak je to s hlukem a těmi proudy co udávají?
Díky
Proudy jsem neměřil a nemám na to ani vybavení, ani čas to studovat.
SW měření nevěřím. Za ty peníze je to podle mě dobrej kup.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Denis
- Začátečník

- El Hielo
- Začátečník