Promise 20378 RAID controller a podpora NCQ
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Promise 20378 RAID controller a podpora NCQ
Promise 20378 RAID controller a napojenie iba 1 disku - da sa to???
netreba potom HDD preformatovat a nepridem o udaje???
netreba potom HDD preformatovat a nepridem o udaje???
Naposledy upravil(a) Tommi dne ned 21. lis 2004, 15:42, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ved toto presne som si myslelpavel.minarik píše:co bys tam jako formátoval, RAIDu je file system úplně ukradenej, formátovat netřeba a 1 disk by taky měl jít napojit v režimu RAID 0 - stripping (samozřejmě že o žádnej stripping nepude, prostě bude sedět 1 disk na kšandě)
ale ten RAID mi najde namiesto 154GB disku 149GB a bri bootovani sa system samovolne restartne
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tu kapacitu by som si nejak moc nevsimal....... ( aj adaptec Sata 2410sa raid 5 ktory som nedavno pouzival hlasil 160Gb disk iba ako 148GB ... co bola vlastne jeho skutocna kapacita a pri 80GB - 77GB co je tiez vporiatku ... )
A to restartovanie moze byt problem vtom...., ze system proste na ten radic kde si prehodil disk nema ovladac......
....
Ked davas disk na nejaky radic a je na nom system idealne je ten system na nom aj preinstalovat..... , popripade mozes skusit disk rozbehnut s povodneho radica kde bol pripojeny, nainstalovat driver k radicu ( ak to je mozne... ) ... a potom disk prehodit.....
A to restartovanie moze byt problem vtom...., ze system proste na ten radic kde si prehodil disk nema ovladac......
Ked davas disk na nejaky radic a je na nom system idealne je ten system na nom aj preinstalovat..... , popripade mozes skusit disk rozbehnut s povodneho radica kde bol pripojeny, nainstalovat driver k radicu ( ak to je mozne... ) ... a potom disk prehodit.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne toto som spravil a nicrandom píše:popripade mozes skusit disk rozbehnut s povodneho radica kde bol pripojeny, nainstalovat driver k radicu ( ak to je mozne... ) ... a potom disk prehodit.....
vzdy sa to restartuje
nastavil som aj v biose IDE rezim radica
ze tma je iba jeden disk a nic
skusim preinstalovat win
este jedna otazka??? win XP ma ovladace na radice v sebe alebo ako bude instalovat system
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nie pri instalacii windows bude musiet vlozit disketu s *.inf subormi o instalovanom radici...... ( tusim stlacenim F6 na zaciatku instalacie, este v textovom rezime.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: