Automatická obnova systému ve Win XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
TomAker
Začátečník
Začátečník

Automatická obnova systému ve Win XP

Příspěvek od TomAker »

Zdravím, k čemu slouží automatická obnova systému mi je jasné, ale není mi jasné jak se to používá. Když bych chtěl obnovit systém, jak mám postupovat ? (Zatím jsem to vypnul :D )
Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Opravdu to pomáhá nebo je to k ničemu ?
Díky všem.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Jo, muzes si udelat "bod obnoveni", zazalohuje se konfigurace a asi i naky knihovny a pozdeji, kdyz se ti podelaji widle, tak se muzes vratit do tohoto bodu, kdy ti to fungovalo. Prislusenstvi -> Systemove nastroje -> Obnoveni systemu
Ja to nepouzivam, akorad to zere misto na disku v adresari "System volume information". Az prestanou widle fungovat, tak je radsi preinstaluju.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Já to taky hned po nainstalováni win vypnu. Když se něco pos*re tak format c: :twisted:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

je to dobra utilita. např. pokud se ti rozjede virus, tak to vratis do doby kdys měl komp čistej. a s tim mistem to neni tak strasny. ve vycisteni disku muzes vymazat vsechny body obnoveni, krome posledniho. ale souhlasim s howardem, že pokud win jsou vice nestabilni tak format C:
a nebo si udělat win image na cd
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“