Problém s DVD/RW MSI DR4-A - ukončeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
RACER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD/RW MSI DR4-A - ukončeno

Příspěvek od RACER »

Hoj lidi mám problém z DVD mechanikou při vložení disku DVD (jako filmu ) začne jakýkoliv přehrávač načítat film a asi po 5s to ukončí prostě to zhasne a film není možno přehrát nevíte čím by to mohlo být ????
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To by mohli dělat chybějící kodeky pro audio-video. Když tam dáš datový DVD, tak ho načte?
Nebo jinak, když tam dáš film na DVD a podíváš se na mechaniku třeba v průzkumníku, vidíš tam soubory, adresáře. Jestli máš automatické spouštění, tak po vložení DVD do mechaniky stiskni asi na 20 sekund levý SHIFT a pak se podívej do toho průzkumníka.

//Edit: tak co, zkusils něco?
Bathory
RACER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RACER »

díky moc ale nák to nepomohlo už vím v čem je asi problém při diagnostice mechaniky mi to vypíše toto :SCSI VERSION DOES NOT ADHERETO ANSI . PROBABLY ATA/ATAPI DEVICE.
jinak založil jsem thread zvlášt na toto téma tak se nezlob :-)
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přece to nebudeme řešit na dvou místech. Ten nový thread jsem smazal a pokračujem zde.

Problém s ATA/ATAPI zařízením.

Buď je mechanika v háji, nebo stačí nainstalovat SCSI ovladače, takže zkus tohle: http://www.afterdawn.com/software/cdr_s ... rcaspi.cfm

Stáhni si je, spusť soubor INSTASPI.BAT a potom restartuj počítač. Pak dej vědět, jak jsi dopadl. :)
Bathory
RACER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RACER »

Taky nepomohlo :-( DVD data disk ale normálně načte vypalovat jde taky začlo to dělat až jak sem ji hodil do jinýho kompu protože ten svůj mám na reklamaci desky :-)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak v něm nejsou pořádně nainstalovaný ovladače základní desky. Zkus nás taky seznámit s tím, co je to za mechaniku a sestavu toho počítače.
Bathory
RACER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RACER »

je to P4 2,4 ,MSI 845NEO2, a ta mechanika je MSI DR4A vlastně až do přehození na tohodle pentáka jelo vše v poho na tom Athlonu sem zvědav jak budu mít doma tu mojí desku jestli to pojede normálně :-)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak jestli to dělá jenom na video, tak bych zkusil ty kodeky ...

//Edit: autor mi napsal v SZ: "ČUS Ten problém mám furt a už to ani neřeším (nák sem si na to zvykl )
na vánoce koupím nákou LG a bude klid"
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“