Kalibrace monitoru pro overlay mod

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
keith
Nováček
Nováček

Kalibrace monitoru pro overlay mod

Příspěvek od keith »

Poradte pls nejakou dobrou utiliktu pro kalibraci v overlay modu, nvidia mi umoznuje menit jednotlive slozky rgb jen pro desktop ale pro overlay muzu nastavit uz jen jas a kontrast a uz me nebavi sledovat filmy jak u vodnika (mam to proste moc zeleny ;)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Nedela ti to grafika? Videl jsem par filmu, ktery na R9200 pri HW prehranani byly zeleny :D , stacilo prepnout na SW
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
keith
Nováček
Nováček

Příspěvek od keith »

Ne, je to urcite monitorem...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

A co máš za monitor ? Nemůžeš tam korigovat jednotlivé barevné složky ? Že bysis trochu ubral zelenou přímo na monitoru a byl by klid...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
keith
Nováček
Nováček

Příspěvek od keith »

A myslis ze bych jinak psal tady do fora, kdyby mi to slo nastavit primo na monitoru (MAG XJ530)? Zas takovy novacek nejsem..
potrebuju proste sehnat nejakou utilitku primo na overlay mod, co jsem videl tak vsechny jsou pouze pro desktop :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

keith píše:A myslis ze bych jinak psal tady do fora, kdyby mi to slo nastavit primo na monitoru (MAG XJ530)? Zas takovy novacek nejsem..
Mně je srdečně jedno co bys dělal, nebo nedělal a jestli jseš nováček, nebo ne; pokud nenapíšeš dostatek informací, tak to vyjde nastejno. Korekce na monitoru je jedno z možných řešení a když neuvedeš, žes to zkoušel, nebo že to tvůj monitor neumí, tak je to první věc, co člověka napadne...
keith
Nováček
Nováček

Příspěvek od keith »

Kdyby sis pozorne precetl prvni prispevek, tak Ti je jasne, ze shanim pouze SW reseni... ale uznavam ze jsem mel uvest vice podrobnosti.. stalo se..[/i]
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

keith píše:Kdyby sis pozorne precetl prvni prispevek, tak Ti je jasne, ze shanim pouze SW reseni... ale uznavam ze jsem mel uvest vice podrobnosti.. stalo se..
Já jsem si ho přečetl pořádně a vyplývá z něj, že hledáš SW řešení, ale ne, že hledáš POUZE SW řešení... :roll:

Ale to je jedno, konec OT. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“