2000 vs. XP
Moderátor: Loki5567
- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2000 vs. XP
ktery wokna sou lepsi? 2000 nebo XP?
nejde mi ani tak o ty graficky serepeticky v XP, jako spis o to aby to zralo co nejmin pameti, jely na tom nove hry, bylo to stabilni...proste dobrej win...
nejde mi ani tak o ty graficky serepeticky v XP, jako spis o to aby to zralo co nejmin pameti, jely na tom nove hry, bylo to stabilni...proste dobrej win...
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2000 vs. XP
lutor píše:ktery wokna sou lepsi? 2000 nebo XP?
- zombux
- Odborník PCT

já bych to docela řešil, jistě jde o originální windows, a proto bohatě stačí levnější XP HOMEXPM píše:lutor píše:ktery wokna sou lepsi? 2000 nebo XP?
nejde mi ani tak o ty graficky serepeticky v XP, jako spis o to aby to zralo co nejmin pameti, jely na tom nove hry, bylo to stabilni...proste dobrej win...to sou mi otázky...ber XP PRO a už to neřeš
ignorelist: kremrole a dezoláti
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Ale třeba já bych si doma s HOME verzí nevystačil...zombux píše:já bych to docela řešil, jistě jde o originální windows, a proto bohatě stačí levnější XP HOMEXPM píše:to sou mi otázky...ber XP PRO a už to neřeš
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- zombux
- Odborník PCT

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Arthur
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
XPM píše:lutor píše:ktery wokna sou lepsi? 2000 nebo XP?
nejde mi ani tak o ty graficky serepeticky v XP, jako spis o to aby to zralo co nejmin pameti, jely na tom nove hry, bylo to stabilni...proste dobrej win...to sou mi otázky...ber XP PRO a už to neřeš
A nějakej argument pro XP?
ASUS A7V600, Barton 2500+, Geforce FX-5600, 512 MB 3200, Maxtor SerialATA 6Y120MO
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
třeba výrazně lepší podpora HW, security center lze vypnout, s tím míň paměti sice ano, ale ne o moc, lze to nakofigurovat rozumněArthur píše:A nějakej argument pro XP?Jako já nevím 2k jsou podle mě rychlejší berou si míň paměti... Taky se nemusím otravovat s nějakým security center nebo jak se to jmenuje...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

No tak vzpamatuj se. Otázka, který systém, jestli 2000 nebo XP zde mohla nastat při uvedení XP, ale dnes ? Dnes má skoro každý 512 MB RAM (včetně tebe), takže jednoznačně XP. Jak již říkal Pavel M., prostě lepší podpora hardwaru, větší ochrana (ten argument se Security Centerem je nesmyslný). V neposlední řadě také větší konfigurovatelnost zobrazení (tím myšleny témata Windows).Arthur píše:A nějakej argument pro XP?Jako já nevím 2k jsou podle mě rychlejší berou si míň paměti... Taky se nemusím otravovat s nějakým security center nebo jak se to jmenuje...
To Jack O'Neal: No a co s tou aktivací ? Prostě se připojíš k netu a ono se to aktivuje. To je úkon na minutu
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

při spuštění aktivačního okna vybereš že jseš v ČR, vyplivne ti to telefonní číslo (neplacená linka), tam zavoláš, nadiktuješ operátorovi (oerátorce_Stepan píše:jak přesně je to s tou aktivací? Co když nemám možnost připojení k netu?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Arthur píše:XPM píše:to sou mi otázky...ber XP PRO a už to neřeš
A nějakej argument pro XP?Jako já nevím 2k jsou podle mě rychlejší berou si míň paměti... Taky se nemusím otravovat s nějakým security center nebo jak se to jmenuje...
Jsou to asi 3 měsíce, co jsem přecházel z W2K na WXP a věř mi, že W2K nejsou rychlejší. Možná na pomalým poči jsou lepší W2K, ale jeden chlápek, co se šťourá v PCčkách jisté organizace mi tvrdil, že XP rozdejchám i na svým starým poči se 192MB ramek. Nevím, asi jo, ale co další procesy a aplikace? Prostě na pomalou mašinu asi W2K, jinak ale nyní pochyb o WXP. W2K jsem měl asi 2, možná 3 roky, XPčka mám 3 měsíce.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
AMD K6-2 300MHz, 96MB RAM a Windows XP rychlejší než Win2K. Stačí si to umět zkonfigurovat a vše nepotřebné povypínatCROSS píše:ale jeden chlápek, co se šťourá v PCčkách jisté organizace mi tvrdil, že XP rozdejchám i na svým starým poči se 192MB ramek. Nevím, asi jo, ale co další procesy a aplikace?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- vivalin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dotaz: využití Hyper-Threading na P3 (800MHz) podpis.
Rozhoduji se na přechod Xp pro.
Rozhoduji se na přechod Xp pro.
MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , ATI 9600(128mb),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home
IBM ThinkPad - T30 OS:XP home
IBM ThinkPad - T30 OS:XP home
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vivalin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: