Partion magic

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Miroslav
Začátečník
Začátečník

Partion magic

Příspěvek od Miroslav »

lidi nemůžu přijít na to, jak sloučit dva ntfs oddíly dohromady. Když dám merge partiitons, tak mi to píše, že neležej vedle sebe, protože mezi nima jsou nějaký linuxový oddíly. Jak je mám teda dát k sobě? Jedná se o 100GB a 10GB oddíly. Co kdybych vymazal ten 10GB a restartoval windle? to se asi nespojí co?
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No a neleží mezi nima opravdu nějaký oddíly ? Protože dva oddíly, které nejsou vedle sebe, nesloučíš...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

TomV píše:No a neleží mezi nima opravdu nějaký oddíly ?
:roll:

Miroslav píše:protože mezi nima jsou nějaký linuxový oddíly.

:roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 XPM : Čeče, ty mi dáváš... :roll:
tak mi to píše, že neležej vedle sebe, protože mezi nima jsou nějaký linuxový oddíly.
Píše to, že to neudělá, protože tam jsou nějaký linuxový oddíly. Toť hláška programu. A já se ptám : OPRAVDU TAM JSOU ? :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

TomV píše:2 XPM : Čeče, ty mi dáváš... :roll:
tak mi to píše, že neležej vedle sebe, protože mezi nima jsou nějaký linuxový oddíly.
Píše to, že to neudělá, protože tam jsou nějaký linuxový oddíly. Toť hláška programu. A já se ptám : OPRAVDU TAM JSOU ? :roll:

No myslím že partition magic nepozná zda je tam linux, pouze vypíše ten pojmenovaný oddíl, případně adresaře takže asi tam ten linux bude (pochybuju že by si part. vymejšlel) :roll:
Obrázek
Více na mých www
Miroslav
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Miroslav »

jo mezi nima leží linux swap, linux entended, linux primary a na konci disku je 10 GB NTFS a já je potřebuju dostat na začátek disku ke 100GB NTFS oddílu ale nevím jak to přesunou v tom partišnu
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Miroslav píše:jo mezi nima leží linux swap, linux entended, linux primary a na konci disku je 10 GB NTFS a já je potřebuju dostat na začátek disku ke 100GB NTFS oddílu ale nevím jak to přesunou v tom partišnu
2 TomV: :oha:

Řešení: Celý linux zálohuj na DVD nebo jiný HDD, oba iddíly (10gb a linux) smaž. Pak je znovu vytvoř jak potřebuješ :wink:
Obrázek
Více na mých www
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Potreboval by som zvacsit C:\ z 5gb na 6gb presunutim z D:\ ..ako na to?samozrejme aby ostali data neporusene a nabehol system:)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“