nForce4

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

zrovna jsem chtel obednat pc pro intel P4 775, vyplati se pockat na tu nForce 4? vim ze to je trochu mimo misu
Naposledy upravil(a) jasa dne sob 13. lis 2004, 13:51, celkem upraveno 1 x.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

radsi si pockej :wink:
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

http://www.cdr.cz/a/12415
Takze nForce4 bude aj pre s754? To by potom mohla byt aj AGP verzia, nie?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

na nforce4 čekáme právě pro ten PCexpres :));) rože AGP nám dožívá....
Už se nemůžu dočkat čekám s upgrade už 4 měsíce :(
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no tak to si tedy počkám, už se to blíží :onfire:
Neonn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neonn »

K!ll3r píše:presne jak pise shit akorat bacha na abit av8 s kombinaci 3000+ :roll:
A co je na tom spatneho?? ... nejak se nesnasi?? :-D nebo co...
Jen tak mimochodem, nad touto kombinaci jsem uvazoval ;-D
Powered by Neonn
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Neonn píše:
K!ll3r píše:presne jak pise shit akorat bacha na abit av8 s kombinaci 3000+ :roll:
A co je na tom spatneho?? ... nejak se nesnasi?? :-D nebo co...
Jen tak mimochodem, nad touto kombinaci jsem uvazoval ;-D
no je to trochu OT ale napisu to sem dalsi podrobnosti kdyztak po SZ.
proste to na te desce nerozebhnes pokud nedas novej bios , ale posledni revize desek uz by to meli umet v pohode :wink:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Marian píše:http://www.cdr.cz/a/12415
Takze nForce4 bude aj pre s754? To by potom mohla byt aj AGP verzia, nie?
AGP verze nebude, bude jenom PCI-E. S754 to bude podporovat proto, ze tam budou levny semprony...
randomofamber
Začátečník
Začátečník

poslední nForce3 or první nForce4

Příspěvek od randomofamber »

:arrow: I přestože budou mít nové desky (konrétně na socket 939) s nForce4 :fear: mouchy myslíte :idea:, že budou lepší než poslední desky s nForce3 :?: Tj., je lepší počkat na první nForce4 nebo raději koupit stávající nForce3 :?:

Chápu, že další revize nForce4 budou lepší :up:, ale já to chci mít koupený do Vánoc :xmas:
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Klávesnice: Logitech G815 CZ, Myš: ZOWIE BY BENQ FK2, OS: Win 11 x64 Cz
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

no strucne asi tak nejdriv jsem ty desky prijdou kolem prvniho tydne v prosinci , nez se rozsiri prodej atd , no do vanoc to nestihnes :sad:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Dost by mne zajímalo za jak dlouho klesne cena pod 5000, když ještě během uvádění ta cena klesá slušně. Chtěl jsem novou grafiku, ale po už asi xtém neúspěchu s objednávkou 6800 se rozhoduju, že přejdu na Intel a koupím nějakou 6600 GT do PCIe. Ale kvůli sympatiím k AMD a ceně se mi do něj moc nechce. Ale tady to vidím, že slušná zlevněná a odzkoušená deska s nForce 4 bude k mání tak v prvním čtvrtletí příštího roku. To je tak 3-4 měsíce a to je dost dlouhá doba. Za desku bohužel víc jak 4000-4500 dávat nechcu. Speciálně ta deska z Alzáču je opravdu vyšperkovaná, na druhou stranu polovinu z těch věcí absolutně nepotřebuju a navíc to je "jen" MSI.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
j-i-n-d-r-a-
Nováček
Nováček

Příspěvek od j-i-n-d-r-a- »

Tak uz se to neblizi...uz to tady mame. Damy a Panove, tak do toho du... V patek uz budou snad k dostani, se docela tesim, konecne budu moct koupit 66GT PCI-E do toho :-)))
mrknete:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21780

mazec ... juchuuu, na to sem cekal
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

j-i-n-d-r-a- píše:Tak uz se to neblizi...uz to tady mame. Damy a Panove, tak do toho du... V patek uz budou snad k dostani, se docela tesim, konecne budu moct koupit 66GT PCI-E do toho :-)))
mrknete:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21780

mazec ... juchuuu, na to sem cekal
Já teda moc nejásám. To máme CPU+MB+6600 GT=cirka 17000. Too much for me. To by muselo zlevnit ku*evsky, abych do toho šel. :(
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Dneska vysla hezka recenze desky s NF4, takzectete na AMDzone
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

mina píše:Dneska vysla hezka recenze desky s NF4, takzectete na AMDzone
Skoda, ze nepouzili srovnatelne grafiky pro porovnani vykonu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Hezký článek

Chápe někdo podle sreenshotů na konci článku jak se vytváří či modifikuje RAID :?: Mě je to dost :huh: nejasné... Doufám, že help u desky bude srozumitelnější jinak si :crazy: hodím mašli...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Hezký článek

Příspěvek od mina »

randomofamber píše:
Chápe někdo podle sreenshotů na konci článku jak se vytváří či modifikuje RAID :?: Mě je to dost :huh: nejasné... Doufám, že help u desky bude srozumitelnější jinak si :crazy: hodím mašli...
Ted to neres, az budes mit desku, tak budes mit i manual, kde to bude popsano :wink:. Jinak nevim, co je na tom zapojeni RAIDu nepochopitelnyho :oops:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

randomofamber píše:Chápe někdo podle sreenshotů na konci článku jak se vytváří či modifikuje RAID :?: Mě je to dost :huh: nejasné... Doufám, že help u desky bude srozumitelnější jinak si :crazy: hodím mašli...
Defakto stejný jako u NF3 250 :wink: Co je na tom divnýho? :?
randomofamber
Začátečník
Začátečník

mina píše: Ted to neres, az budes mit desku, tak budes mit i manual, kde to bude popsano :wink:. Jinak nevim, co je na tom zapojeni RAIDu nepochopitelnyho :oops:
:dontgetit: ...ach jo... Někdy mám pocit, že asi neumím česky nebo jsem se asi prostě špatně vyjádřil. Budu se snažit psát své komentáře lépe. ...zase nepochopení... :dontgetit:

:!: Jinak jsem úplně v pohodě, žíly mě to netrhá 8-) a hlavně opravdu to vůbec neřeším :-).

Jinak o ZAPOJENÍ RAIDu nepadlo ani slovo...
Shit píše:Defakto stejný jako u NF3 250 :wink: Co je na tom divnýho? :?
:oops: Až se někdy k NF3 250 dostanu, tak to porovnám... :lol:

:!: Prosím už dost na toto téma...
Case:
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“