NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- DewiL
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
NFSU2 jsem jiz dohral, na 100%. Hra je to dobra, ale co ted dal ... nevim jak k tomu pristoupit. Myslim si, ze hodnoceni na urovni 90% (mozna 85%) si zaslouzi, protoze 100% bohuzel neni.
Presto vam predkladam dalsi verzi tuningu, tentokrat meho prapuvodniho Focuse nyni s prvky level 3. I vizualne jsem s trochu odvazal, nic konzervativniho, ale ten UV vinyl se mi moc libi a hledal jsem barvu, kde nejlepe vynikne.
Galerie Ford Focus v2 - http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=178
Prezentace - http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... eshow=5000
Presto vam predkladam dalsi verzi tuningu, tentokrat meho prapuvodniho Focuse nyni s prvky level 3. I vizualne jsem s trochu odvazal, nic konzervativniho, ale ten UV vinyl se mi moc libi a hledal jsem barvu, kde nejlepe vynikne.
Galerie Ford Focus v2 - http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=178
Prezentace - http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... eshow=5000
---
- Oblak
- Začátečník
- J X P
- Středně pokročilý
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a tady nesouhlasim, nejkratsi stopu rozhodne ne (teda aspon u me se neosvedcilo) ale jed tak aby byla stopa co nejplynulejsi (sirokej projezd zatackama atd) jakmile spomalis tak te maj a jses nahranejJ X P píše:StreetX vyzaduje trosku jinou strategii jizdy nez ostatni zavody, navic i naladeni vozu by melo byt s durazem na vysoke otacky v nizsich rychlostech a na zrychleni. A hlavne jezdit co nejkratsi stopu. Pak nemas problema a StreetX si naopak kvuli jeho kratkosti oblibis
0118 999 881 999 119 7253
- Spider_tS
- Začátečník
- J X P
- Středně pokročilý
Je videt, ze jsi se vrhnul na HL2 driv nez bylo zdravo . Siroky prujezdy, to mozna kdyz mas prebytek vykonu nad souperi, pak si muzes dovolit jezdit zesiroka. NA takto kratke trati ke dulezite jet co nejkratsi cestou, kdyz mi nahodou zatacka nevyjde a ja ji jedu zesiroka tak mne dojedou a mnohdy predjedou, pokud nemam neotresitelny naskok.cool.user píše:a tady nesouhlasim, nejkratsi stopu rozhodne ne (teda aspon u me se neosvedcilo) ale jed tak aby byla stopa co nejplynulejsi (sirokej projezd zatackama atd) jakmile spomalis tak te maj a jses nahranej
Zkus to jezdit moji metodou a StreetX se stane nejzabavnejsim pohodovym zavodem .
---
- Marian
- Středně pokročilý
Suhlas s JXP....street X musis jazdit na co najkratsej traseJ X P píše: Siroky prujezdy, to mozna kdyz mas prebytek vykonu nad souperi, pak si muzes dovolit jezdit zesiroka. NA takto kratke trati ke dulezite jet co nejkratsi cestou, kdyz mi nahodou zatacka nevyjde a ja ji jedu zesiroka tak mne dojedou a mnohdy predjedou, pokud nemam neotresitelny naskok.
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
sorry ale me se zda teda mnohem vyhodnejsi kdyz zatacku projedu ze siroka 100knh nez kdyz budu smikovat v polovcni rychlostJ X P píše: Je videt, ze jsi se vrhnul na HL2 driv nez bylo zdravo . Siroky prujezdy, to mozna kdyz mas prebytek vykonu nad souperi, pak si muzes dovolit jezdit zesiroka. NA takto kratke trati ke dulezite jet co nejkratsi cestou, kdyz mi nahodou zatacka nevyjde a ja ji jedu zesiroka tak mne dojedou a mnohdy predjedou, pokud nemam neotresitelny naskok.
Zkus to jezdit moji metodou a StreetX se stane nejzabavnejsim pohodovym zavodem .
0118 999 881 999 119 7253
- AberF
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s cool.userem A jestli mas problemy jim ujet tak je nejlepsi treba pri druhém rychlostním stupni pri skoro max. rychlosti tam vrazit trojku. To ti napumpuje rychlost a začneš jim ujíždět. Takhle to dělám za skoro každou zatáčkou a zatím sem prohrál pouze jeden Crosscool.user píše:sorry ale me se zda teda mnohem vyhodnejsi kdyz zatacku projedu ze siroka 100knh nez kdyz budu smikovat v polovcni rychlostJ X P píše: Je videt, ze jsi se vrhnul na HL2 driv nez bylo zdravo . Siroky prujezdy, to mozna kdyz mas prebytek vykonu nad souperi, pak si muzes dovolit jezdit zesiroka. NA takto kratke trati ke dulezite jet co nejkratsi cestou, kdyz mi nahodou zatacka nevyjde a ja ji jedu zesiroka tak mne dojedou a mnohdy predjedou, pokud nemam neotresitelny naskok.
- Spider_tS
- Začátečník
rek bych, ze tady se ani to smykovani nevyplati, je to hodne specificky styl zavodu. Ja pred prudkou zatackou dost pribrzdim a v polovine az 3/4 zatacky "dupnu" na plyn a vetsi zatacky projizdim bez brzd i plynu a vzdycky vyhraju s velkym naskokem.... s mazdoucool.user píše:sorry ale me se zda teda mnohem vyhodnejsi kdyz zatacku projedu ze siroka 100knh nez kdyz budu smikovat v polovcni rychlostJ X P píše: Je videt, ze jsi se vrhnul na HL2 driv nez bylo zdravo . Siroky prujezdy, to mozna kdyz mas prebytek vykonu nad souperi, pak si muzes dovolit jezdit zesiroka. NA takto kratke trati ke dulezite jet co nejkratsi cestou, kdyz mi nahodou zatacka nevyjde a ja ji jedu zesiroka tak mne dojedou a mnohdy predjedou, pokud nemam neotresitelny naskok.
-=: 23 :=-
- J X P
- Středně pokročilý
- AberF
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
Taky jiste zalezi na druhu auta, ale jen pro zajimavost, hod sem screen s casy ve StreetX a autem, at se porovname. Kazdemu zda se vyhovuje neco jineho, presto s istojim za tim, ze je tento styl spravny. Tak jsem zvedav a tesim se .AberF píše:No a já sem zase jezdil jak píšeš ty a jako nic moc. Teď jezdím jak sem psal a suveréně vyhrávám
---
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
moje auto uz valí @ 260kw a este nemám Turbo
btw, uz som v 50percentavh hry a mam 75percent unlockov, takze sa mi nezda ze sa vsetko odomkne v polovicke
zato je to aj vec ake zavody jazdite
btw, uz som v 50percentavh hry a mam 75percent unlockov, takze sa mi nezda ze sa vsetko odomkne v polovicke
zato je to aj vec ake zavody jazdite
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- DewiL
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- AberF
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No já od začátku jezdím všechno s Pažoutkem 206 akorát na dragy si beru "něco" silnějšího (Supra, Skyline, 3000GT).J X P píše:Taky jiste zalezi na druhu auta, ale jen pro zajimavost, hod sem screen s casy ve StreetX a autem, at se porovname. Kazdemu zda se vyhovuje neco jineho, presto s istojim za tim, ze je tento styl spravny. Tak jsem zvedav a tesim se .AberF píše:No a já sem zase jezdil jak píšeš ty a jako nic moc. Teď jezdím jak sem psal a suveréně vyhrávám
BTW: screeny sem hodim v pondělí, protože sem furt v práci (začínající workoholik )
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
No jo, na easy jde vyhravat i s pazoutem )) na hard to uz neni zadna sranda a skoro bych rekl, ze clovek musi ladit auto na ten ktery zavod. Asi nejoptimalnejsi (bez nudneho opakovani zavodu pri malicke chybe) je medium .eraser007 píše:jj, 206RULEZZZZ! aj na dragy, pekne si ich o-draftujem a potom NOOOS a som Winner! 2 dewil - dík, tak budem hladat
---