kdo hral demo tak ma predstavu:) kdo ne tak se jedna o fantasy RTS
tady je par sceenu,uz se na to moc tesim,od dob W3 bylo docela suchoprazdno
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7026
Armies of Exigo
Moderátor: Baneshee
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Armies of Exigo
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Rajče
- Mírně pokročilý

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry že vytahuju starej thread, ale kam jinam to napsat, že jo 
Z nudy jsem se rozhodl, že Exigu odpustím, jaký je to nestydatý klon W3 a zkusím si ho zahrát, ale narazil jsem na jeden problém: jakmile jsou moje jednotky v nějakém dosahu od nepřítele (ani nemusí zrovna být zaměstnané bojem), vůbec nereagují na moje rozkazy a v klídku se nechají zabít, což je docela nepříjemný v kampani, kde musej hrdinové přežít. Je to normální chování nebo je někde u mě chyba?
Z nudy jsem se rozhodl, že Exigu odpustím, jaký je to nestydatý klon W3 a zkusím si ho zahrát, ale narazil jsem na jeden problém: jakmile jsou moje jednotky v nějakém dosahu od nepřítele (ani nemusí zrovna být zaměstnané bojem), vůbec nereagují na moje rozkazy a v klídku se nechají zabít, což je docela nepříjemný v kampani, kde musej hrdinové přežít. Je to normální chování nebo je někde u mě chyba?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.