Problémy s DVD/RW/R9 ASUS DRW-1604P

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Marty 5
Nováček
Nováček

Problémy s DVD/RW/R9 ASUS DRW-1604P

Příspěvek od Marty 5 »

Před pár dny jsem si koupil DVD vypalovačku ASUS DRW-1604P, která má podporovat tyto formáty DVD-R,+R,-RW,+RW,DVD+R9. Jenomže po vložení média DVD-R se automaticky spustí přehrávač a poté se zhroutí celý systém nelze vysunout mechaniku, restartovat Pc prostě jsem ho musel vyškubnout ze sítě. Už nevím co bych měl zkusit. Předem děkuji za radu Marty
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Při vložení média podrž levou klávesu shift a zhruba 10-15 sekund počkej, až ho mechanika načte. Žádný přehrávač se ti nespustí, takže pak pokračuj tím, co jsi chtěl dělat. Pokud bys měl dále problémy, tak je sem napiš.
Bathory
Marty 5
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marty 5 »

Dík za radu, ale problém stále přetrvává. Po vložení DVD disku do mechaniky se mi zobrazí že se jedná o Audio disk, který má velikost 2GB a nelze na něj už nic zapsat, už jsem zkoušel i jiná DVD média. Ostatní formáty přehrává bez problémů pouze prázdná DVD-R,+R. Moje setava Zák.des.Via Apollo, graf. Geforce 2, ramm 384 proc.Celeron 900Mhz Mechaniky ASUS DRW-1604P a ASUS CRW-5232AS, Hadr 20GB.

Díky Marty
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak přeinstaluj ovladače od desky a pokud máš XP, tak potom ještě nainstaluj ForceASPI, je tady FAQ s odkazy na v1.8.
Bathory
Marty 5
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marty 5 »

Tak jsem tu. Ta vypalovačka pořád ještě nechodí zkoušel jsem ji u kamaráda u něho jde má O.S. Win XP já ME. Existujou nějaký ovladače nebo tak něco. Už mi zbejvá tak akorát přeinstalovat O.S. snad to bude fungovat. Díky já se zas někdy ozvu až mi bude chodit PC.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Asi to bude nejlepší s tím přeinstalováním OS, rychlejší, než kdyby jsme tady nad tím 2 týdny špekulovali. :)
Bathory
Marty 5
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marty 5 »

Tak já to zkusim a pak se ozvu ztim čus.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“