co to vyzkoušet s AI_disable pěkně ti postojí a efekt uvidíšSentenced píše:Nevíte nekdo, jestli nejde v konzoli zapnout vraždení nebohych spolubojovníků ?? v jedničce jsem si vzdy novou zbran vyzkoušel (opakovane, po "sejvu") na vedatorech.
Zajimal me efekt pri zasahu do ruznych časti tela, nejvic magnum zblizka a do hlavy. V zapalu boje se to povede malokdy a jeste k tomu maj ty vojaci na hlavach helmy
Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- R2D2
- Začátečník

AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
- Marian
- Středně pokročilý

Ale brutalny vrah Sent to chce videt na nevinnych osobach, lebo vojaci maju helmuR2D2 píše:co to vyzkoušet s AI_disable pěkně ti postojí a efekt uvidíšSentenced píše:Nevíte nekdo, jestli nejde v konzoli zapnout vraždení nebohych spolubojovníků ?? v jedničce jsem si vzdy novou zbran vyzkoušel (opakovane, po "sejvu") na vedatorech.
Zajimal me efekt pri zasahu do ruznych časti tela, nejvic magnum zblizka a do hlavy. V zapalu boje se to povede malokdy a jeste k tomu maj ty vojaci na hlavach helmy
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak promin,ja myslel,ze uz to mas taky projetycool.user píše:sakra , musis taoky vsechno prozradit? ja tajne doufal v![]()
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- totalní lama
- Nováček

-
taky mate v halfovy problem se zvukem? ja jo.... a nejen to .. sere me i to ai_disable:( miliony chyb:( rovnaní sejvu:( -to je des najit ten spravnej save kde ste zkoncili:( nenarocnej engine:) dobra grafika
prubeh hry:) ale zda s emi to spis jak nejaka adventura smichana s FPS:( husty efekty ovladani svizna hra:) az zbytene snadna hra:( docela kratka:( nekde nevite co mate vlastne delat (spatne rpo neznalce ajiny) nejradsi mam pacidlo:D
prubeh hry:) ale zda s emi to spis jak nejaka adventura smichana s FPS:( husty efekty ovladani svizna hra:) az zbytene snadna hra:( docela kratka:( nekde nevite co mate vlastne delat (spatne rpo neznalce ajiny) nejradsi mam pacidlo:D
- J X P
- Středně pokročilý

Tak mi zase nechce vedkyne vlest do vytahu. Udelalo mi to i na zacatku, kdyz jsem se poprve potkal s Alyx a ted u te vedkyne (v dalsi casti za vrtulnikem, ktery vrhal hrozne moc bomb a nasledne jsem skocil dolu z prehrady dolu).
AI_disable mam vyresene, tak ted teda nevim co delam spatne. nikam jinam nez do vytahu se jit neda a navic ho sama privolala. grrrr
AI_disable mam vyresene, tak ted teda nevim co delam spatne. nikam jinam nez do vytahu se jit neda a navic ho sama privolala. grrrr
---
- Marian
- Středně pokročilý

Zapni si pekne "sv_cheats 1"....."noclip" /noclip ON.....potom prejdi tam kam potrebujes....."noclip" /noclip OFF....."sv_cheats 0"J X P píše:Tak mi zase nechce vedkyne vlest do vytahu. Udelalo mi to i na zacatku, kdyz jsem se poprve potkal s Alyx a ted u te vedkyne (v dalsi casti za vrtulnikem, ktery vrhal hrozne moc bomb a nasledne jsem skocil dolu z prehrady dolu).
Len pozor aby si nepresiel cez loading....pak to dela chyby
To co som pisal do uvodzoviek tak to mas pisat do konzole
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- J X P
- Středně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Marian
- Středně pokročilý

Mne to u tej veze nestacilo. Ani quick ani normalny Load/Savepalda píše:staci dat quicksave a pak hnedka quickload....
Casemod
Casemod
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

Nestaci, quick Save/load bylo to prvni co jsem delal, pak jsem zkousel load predchozi pozice (kdyby byla chyba v quicksave), pote restart hry a o5 quick ... load a nakonec pomohl az restart PC. Pak uz vse fungovalo normalnepalda píše:staci dat quicksave a pak hnedka quickload....J X P píše:Tak uz to funguje, pomohl restart PC a nasledny load, v pohode nastoupila.
Pri tom prvni zaseku zase pomohl skok z okna ... no co, jsem byl zoufaly, tak jsem spachal sebevrazdu a uz to slo.
Jinak ted jsem se dostal k domu, kde je borec s brokovnici a ma tam vsude pusteny plyn. Nalakal jsem na sebe sedici chudaky s, no vypada to jako p... kolem krku
---
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak by mě zajímalo, jak to pojede na mojí mašině
No za pár dní to budu mít, tak potom napíšu
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
testoval jsem na duronu 1600 s 640 MB RAM (SDR) a s GF2 MX 400 s 32 mb pameti. v roz 800x600 textury medium, modely medium, vypli vyhlazovani a jenom bilinear filtr a vyply reflexe vody= 30 fps , GF3 a jeste Ti je myslim lehce nad urovni GF4 mx440 a na ty to slape okHADES píše:Tak by mě zajímalo, jak to pojede na mojí mašině![]()
- J X P
- Středně pokročilý

Nejak to pojede, netroufam si rict jak, ale urcite ano.snad to tech 800x600 na medium utahneHADES píše:Tak by mě zajímalo, jak to pojede na mojí mašině![]()
---
- Pavel273
- Nováček

-
- M@rtin
- Začátečník

-
Zdar, tak uz to parim od pondelka (samozrejme po kouskach, nejsem cvok), a musim rict ze je to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral. Ta fyzika je fakt dokonala, clovek si jen tak vyhraje jako maly dite, hazi auta do vody, strili sudy na strechy domu apod. Ten usek s tim vodnim skutrem byl zajimavej, ty zvuky raket z tanku jak zadunely v tom velkym prostoru a ten padajici komin, no to byla nadhera. Nejvetsi prdel je si vzit topeni manipulatorem a pustit se s timhle na tu velkou priseru misto normalni zbrane
Sice potrebuje tak 10 uderu topenim ale chcipne
Jinak to topeni skvele vyhodi nepritele, odjede treba 100 metru dozadu hehe. A pak ta pasaz s tema ant lionama jak je ridis, to dobyvani tech zakladen, a to jsem fakt cumel jak v noci vyleteli na vysokou strazni vez a tam to pozabijeli. Tedka jsem v tom useku jestli vite jak vytahnete ty 3 navigacni dela a za chvili prijdou vojaci. Nejlepsi na tom je, ze jsem si vzal ty 2 dela uz z toho minulyho useku jak pak vyskoci alex z toho stropu. Tak odtamtud jsem tahnul ty 2 dela pres schody i pres tu vodu pod napetim
vystrelil manipulatorem obe dela na druhej breh kde vystrilely klistata (kupodivu nespadly). Pak jsem si rozestavil teda ne 3 dela ale rovnou 5
Tedka jak chodej vojaci tak je vzdycky postavim kdyz nejaky zakvici a spadne 
Jo a jestli se chcete pobavit tak se mi stalo to ze jak je ten usek s tim jerabem jak slitnes s tou buginou a jsi vzhuru nohama, tak ja nevedel ze es da prevratit a sel jsem celou dobu pesky az k ty rozbity prehrade
Pak mi doslo ze potrebuju auto a zkousel to nepratelsky ktery se tam pod jerabem valelo, a pak mi to doslo a vratil jsem se celou cestu zpatky a zajel tou buginou, ale aspon jsem si vychutnal celou krajinu i "cú fúz".
Tohle je podle me nejlepsi hra, spolu s hl1, doom1/2, starcraft a HOMAM seriema to patri k nejlepsim hram vsech dob (alespon u me)
sorry ze jsem toho napsal tolik
tech zazitku je habadej

Jo a jestli se chcete pobavit tak se mi stalo to ze jak je ten usek s tim jerabem jak slitnes s tou buginou a jsi vzhuru nohama, tak ja nevedel ze es da prevratit a sel jsem celou dobu pesky az k ty rozbity prehrade
Tohle je podle me nejlepsi hra, spolu s hl1, doom1/2, starcraft a HOMAM seriema to patri k nejlepsim hram vsech dob (alespon u me)
sorry ze jsem toho napsal tolik
- M@rtin
- Začátečník

-
- frost.silenec
- Začátečník

HL2
Vy co jste dohrali HL2. V HL2 opravdu neni Hydra?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- M@rtin
- Začátečník

-
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: HL2
nevsiml sem si ji:)))) takze asi nefrost.silenec píše:Vy co jste dohrali HL2. V HL2 opravdu neni Hydra?
2 JXP: to mas jeste stesti,ja sem mel takovy bug,ze sem musel delat celou misi znova,nejsem lama s citama...takze sem si to pekne prosel:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact