Windtunnel účině a skvěle a jak ??

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

muj wt mam origos a dostal sem ho k kisne :) Obrázek

a mam 49°C po 5hodinach prime 8) pri 2500@3200 8-)

sam uz sem WT delal, doporucuju pet lahev na protejsi bocnici, oppr. dve pet lahve (udelat lepici pistoli koleno) a do zadniho vetrone v casu :) , muj wt budu predelavat, takze jestli ho nekdo chcete... :-D
Naposledy upravil(a) thool dne sob 27. lis 2004, 09:08, celkem upraveno 1 x.
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Dwarfus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarfus »

to: Luks tak nevím ale jak jsem se díval na ty fotky tak by mě zajímalo kam odchazí vzduch který projde žebry chladiče, když máš ten tunel natažený až k desce??????????
Intel E8200, Gigabyte P35 DS4, 2*2048 DDR2 800, nVidia 8800GT, Samsung 500GB, Samsung 2232BW, Genius HT SW-5.1
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Dwarfus píše:to: Luks tak nevím ale jak jsem se díval na ty fotky tak by mě zajímalo kam odchazí vzduch který projde žebry chladiče, když máš ten tunel natažený až k desce??????????
skrz penu - je to totiz pena :wink:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

thool píše:
Dwarfus píše:to: Luks tak nevím ale jak jsem se díval na ty fotky tak by mě zajímalo kam odchazí vzduch který projde žebry chladiče, když máš ten tunel natažený až k desce??????????
skrz penu - je to totiz pena :wink:
no tak to asi ne é.....
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Slezman(CZE) píše:
thool píše:skrz penu - je to totiz pena :wink:
no tak to asi ne é.....
tak treba zapomel vyposunout, nez to vyfotil.. docela pochybuju, ze by to nechal, vzduch by prosel, ale moc by ho nebylo :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

thool píše:docela pochybuju, ze by to nechal, vzduch by prosel, ale moc by ho nebylo :(
To teda opravdu nepatrný množství... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

:roll: :lookround: pockame az odpovi :oops:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Je to tam blbe videt ale ta pena saha jen k vetraku!Ten heatsink je dole suzenej tak to vypada ze to je az k desce :P .
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Dwarfus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarfus »

no ty to mas doma takže asi víš jak to máš ale na té fotce to fakt vypadá tak že je to až k mobo a i tak to sahá až po bočnici.....mimochodem řekl bych že je to mirelon a ten rozhodne není prodyšný
Intel E8200, Gigabyte P35 DS4, 2*2048 DDR2 800, nVidia 8800GT, Samsung 500GB, Samsung 2232BW, Genius HT SW-5.1
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Je to tak pena co se davala(dava?) pod desku v krabici.Je to opravdu navleceny jen na vetrak :) Libi se mi na tom ze to je hned dole a taky to prosviti katoda.

BTW:Je to polepeny pruhlednou izolepou takze prodysnost 0% :-D
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“