Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

jak jsem rekl, hydra v hl2 je, staci hrat na hard ! Uz jsem se ptal i jednoho manika co to na hard udelal, a hydra tam je.
totalní lama
Nováček
Nováček

Příspěvek od totalní lama »

vsiml si nekdo z vas to je napsano na mechanikahc u tech kompu?? je tam neci reklama lol a zkuste si shvalne tipnout ci.....:)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

vsimli jste si rozdily mezi gamevidei, ktere nam valve asi 2 roky predhazovalo, ze tam je hodne veci jinak, nez je v plne hre. Napriklad, ze combines nemaji bile obleky a zlute vesty (viz. beta), ze vasi spolubojvnici nemaji ty ulitle bile uniformy, ale maskace. volant na buggy ma jinou texturu atd...
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

totalní lama píše:vsiml si nekdo z vas to je napsano na mechanikahc u tech kompu?? je tam neci reklama lol a zkuste si shvalne tipnout ci.....:)
Ze by ASUS ? Kto vie kolko im za to zaplatili. :lol:
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Zkoušel někdo stahovat hru pomocí kupónu z GK? Funguje to? A jak je to velký?
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

hezký link, bohužel pro anglčtináře:
http://www.tweakguides.com/HL2_1.html
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

Ricardo píše:Zkoušel někdo stahovat hru pomocí kupónu z GK? Funguje to? A jak je to velký?
ja to sosal prez kupon ma to tusim 1.9giga bez CS:S , jelo mi to stalou rychlosti 1mb a trvalo to priblizne 6-7hodin
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

chci se zeptat .. nevi tady nekdo co delat kdyz se po ulozeni hry a znovunacteni objevi hlaska A.I Disabled ? Je mi jasny ze to je ze umela inteligence je vypnuta .. pls nevi nekdy jak ji zase zprovoznit ? Diky za kazdou radu ;-)
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

FasterFucker píše:chci se zeptat .. nevi tady nekdo co delat kdyz se po ulozeni hry a znovunacteni objevi hlaska A.I Disabled ? Je mi jasny ze to je ze umela inteligence je vypnuta .. pls nevi nekdy jak ji zase zprovoznit ? Diky za kazdou radu ;-)
FAQ
boze, je to dane jako dulezite a stejnak to nekdo prehledne :x
0118 999 881 999 119 7253
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

FasterFucker píše:chci se zeptat .. nevi tady nekdo co delat kdyz se po ulozeni hry a znovunacteni objevi hlaska A.I Disabled ? Je mi jasny ze to je ze umela inteligence je vypnuta .. pls nevi nekdy jak ji zase zprovoznit ? Diky za kazdou radu ;-)
To snad není možné, už se to tu několikrát řešilo
Čti o pár příspěvků výš, nebo tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21991
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

v posledni dobe mi nenajde zadne servery ve verzi pro steam (legalni), co se deje? snad to nesouvisi s tim, ze valve zablokovala 20 000 uctu .. snad ne muj proboha! ja mam legalne
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bokononista píše:v posledni dobe mi nenajde zadne servery ve verzi pro steam (legalni), co se deje? snad to nesouvisi s tim, ze valve zablokovala 20 000 uctu .. snad ne muj proboha! ja mam legalne
jo chlapce, ver tomu ze bys nebyl jedinej, hodne lidem to blokli nepravem :x a vis kde je problem? valve pry vydalo nekolik cisel opakovane nekolika stovkam lidi :x

s timhle at si jdou neco :x
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

bokononista píše:v posledni dobe mi nenajde zadne servery ve verzi pro steam (legalni), co se deje? snad to nesouvisi s tim, ze valve zablokovala 20 000 uctu .. snad ne muj proboha! ja mam legalne
Jestli ti zablokovali účet, (oni) znehodnotili výrobek, tak je to důvod k reklamaci.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Martin Veselý píše:
Jestli ti zablokovali účet, (oni) znehodnotili výrobek, tak je to důvod k reklamaci.
njn, ale kde? :?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Reklamace se zamita :-D
---
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cool.user píše:
Martin Veselý píše: Jestli ti zablokovali účet, (oni) znehodnotili výrobek, tak je to důvod k reklamaci.
njn, ale kde? :?
U toho, kde jsi si to koupil, nebo u dovozce hry do ČR, jestli se nemýlím, je to Ceneca. Nebo udělat jinačí věc (admini mě nebudou mít asi rádi) a hru cracknout. Je sice blbý mít cracklou originálku, ale jsou-li vydavatelé hry hov***a, tak co se dá dělat.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Martin Veselý píše: U toho, kde jsi si to koupil, nebo u dovozce hry do ČR, jestli se nemýlím, je to Ceneca. Nebo udělat jinačí věc (admini mě nebudou mít asi rádi) a hru cracknout. Je sice blbý mít cracklou originálku, ale jsou-li vydavatelé hry hov***a, tak co se dá dělat.
njn, tak to jo, jsem myslel spis kde to maj reklamovat lidi co to dostali ke grafikam atd,
a to cracknuti, at me admini taky nenavidi ale asi se fakt nic lepsiho nebude moc delat a je mi osobne z valve na :blee: . clovek do toho vrazi takove nelidske prachy a jeste aby se bal ze mu to bloknou :x
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Valve použilo nestandartní typ ochrany, všeobecný názor na toto si každý už vytvořil. Tento typ ochrany leze na nervy asi každýmu, kdo vlastní originál, ale bojím se, aby to nezavedli i ostatní distributoři. Většinou velký kraviny se obvykle prosadí. Ono je někdy použití cracku i když člověk vlastní originálku, jediné řešení, aby se hra (program) rozeběhla.

Ale k tématu: objevil jsem včera perfektní bug. Asi o dvě stránky před tím jsem prosil o pomoc, ale k tomu mostku, přes který jsem měl skočit, jsem se dostal jinak, než je naskryptováno (bez cheatu, jenom jsem se trošku víc rozjel :D ) a nešlo to. Když jsem to rozjel tak jak se má, tak to šlo. Je to proti logice a když čtu příspěvky, je těch bugů víc než je zdrávo a na to, že hra vycházela tak dlouho.
totalní lama
Nováček
Nováček

Příspěvek od totalní lama »

Marian píše:
totalní lama píše:vsiml si nekdo z vas to je napsano na mechanikahc u tech kompu?? je tam neci reklama lol a zkuste si shvalne tipnout ci.....:)
Ze by ASUS ? Kto vie kolko im za to zaplatili. :lol:
Hadas spravne ;)
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

mam origos a steam me zablokoval account takze si nezahraju,stalo se to nekomu tady???
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“