DVD média

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

CROSS píše:Kéž by i mém městě byl výběr. Je to tu něco ve stylu, 1kus drahý a 1kus levný. Vyberte si. Nejsrandovnější je v tomhle Carrefour a jeho nabídka DVD-+R, DVD-+RW vše v provedení Gigamaster.
V Carrefouru (Zlin) jsem videl akorat Gigamastery v dvd krabicce kolem 30kč! tfuj ... a pak nejake shity.

I kdyz pravda je, ze jeden ten Gigamaster mam, mam na nem film, lg to vypalila bez problemu a zatim drzi.
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Tak to je dost odobný.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Vivat Verbatim. :)

Tak jsem vypalil 8x na Verbatimy.Bylo to rychle, bez problemu. Vsechny kontroly ok. Za 19kč neni co resit :)

LG 4120B FW111
Jan Káňa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan Káňa »

VERBATIM, VERBATIM ... A PAK TRAXDATA ...

k těm gigamasterům, mam na nich doma par filmů a jsou v pohodě :)
Naposledy upravil(a) Jan Káňa dne stř 28. zář 2005, 07:33, celkem upraveno 1 x.
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

je rozdil v +/-? co se doporucuje brat?
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Ja palim filmy uz jenom na - . RWcka na ktere delam zalohy kompu mam +.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

outlier píše:je rozdil v +/-? co se doporucuje brat?
doporučuju spíš +, jsou kompatibilnější a do budoucna nejspíš perspektivnější
ignorelist: kremrole a dezoláti
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Taky bych doporučil pluska. V jednom z módů vypalovaček (zápisu) bývá u DVD+R vyšší rychlost (Já sice pro jistotu pořád frčím 4x, ale i tak...). A s tím, co psal zombux souhlas.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Testy DVD médií na CDR.
http://www.cdr.cz/a/12702
Bathory
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Ježíšek nadělil i náká mědia. Proto bych se chtěl zeptat, jakou máte zkušenost s medii DVD-R General TRAXDATA 4x

Výrobce jsem nezjistil, v testech na netu je jenom traxdata od výrobců Ritek a Ricoh... na mých mediích neni napsaný nic, akorád mimo jiné je tam tato hláška: PIONEER IS A REGISTERED TRADEMARK... že by výrobce Pioneer? :?

Mám na ně s důvěrou v budoucí funkčnost pálit? Nerad bych aby za rok byly "poloprázdný" :(

Zatim důvěřuji only Verbatim... tak poradte pls
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

kde se dají u nás nebo v zahraničí dvouvrstvé DVD+R?

nemáte nějaký tip nebo možnost někdo sehnat levněji než za cca 250,- Kč?
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Já smažím zásadně na VerbatimyDVD+R 8x :) ono zálohování je totiž za účelem aby ty data aspon chvilku vydržely :lol:
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tak to jsme na tom stejně, důvěřuju pouze Verbatimkám a používám DVD+R 8xcertified 8-)
Zkoušel jsem i jiné 8x DVD+R, ale byly s nimi problémy, né vždy to vypalovalo 8xrychlostí. U Verbatimek ani jeden problém, každé DVD naprosto v pohodě pálím 12x :wink:
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

Používám pouze Verbatim DVD-R 8x někdy i imation DVD-R 8x
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Adamsquare píše:Ježíšek nadělil i náká mědia. Proto bych se chtěl zeptat, jakou máte zkušenost s medii DVD-R General TRAXDATA 4x

Výrobce jsem nezjistil, v testech na netu je jenom traxdata od výrobců Ritek a Ricoh... na mých mediích neni napsaný nic, akorád mimo jiné je tam tato hláška: PIONEER IS A REGISTERED TRADEMARK... že by výrobce Pioneer? :?

Mám na ně s důvěrou v budoucí funkčnost pálit? Nerad bych aby za rok byly "poloprázdný" :(

Zatim důvěřuji only Verbatim... tak poradte pls
Jak to, že nezjistíš výrobce? Když použiješ Kprobe (pokud máš čip Mediatek - Liteon, Sony) nebo DVDidentifier s možností přímého odkazu na přehled výrobců na netu, tak zjistiš, že je to Ritek nebo Ricoh (+, - možná naopak). Používám oboje. Kvalita slušná. Mé palírně obecně šmakují víc +. Jinak zkusil jsem i vychvalovaná Emgeton Hi-Tech DVD-R Tayio a proti Traxdata to bylo počtem chyb fiasko. Možná vadný kus z Tesca. Ani Verbatimi DVD-R nebyly lepší.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

CROSS píše:Díky za názor. Dal bych přednost jinejm DVDčkám, Memorexům, Imationům apod, mám ještě problémek, že tu někdo psal, že LiteOn SOHW 832S si lépe rozumí s DVD+R. Co je na tom pravdy nevím. Mě to přijde "prašť jako uhoď". O Sony DVD jsem toho zatím slyšl málo, tak nevím.
Je to pravda. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Doporučuji mrknout na zahraniční fóra. Hodně se tomu věnuji na polském fóru o vypalování. Adresu teď z hlavy nevím.
rigi
Nováček
Nováček

Příspěvek od rigi »

Poradíte mi někdo, jestli jsou lepší DVD+R nebo DVD-R. Potřeboval bych vypálit film do DVD přehrávače. Podporuje mi oba formáty, ale nevim, který je lepší. Někdo mi poradil, že je lepší -R, ale zas sem někde čet, že +R.
Dík
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

pokud DVD přehrávač bere obojí, tak je to podle mě jedno a až čas ukáže, co a které značky byly lepší, i já DVD vypaluji ještě krátce (1 a 1/2 roku) a zatím mi jede vše a mám jak + , tak -
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

Butcherson píše:Multidisk-...cena/vykon dle me nejlepsi.Za cenu 17Kc bez dph asi to nej co muzes dostat.Pokud ti ovsem nevadi,ze te mechanika zrejme nenecha palit vic nez 2x,tak sou ok.
nic proti, mozna uz jste na to prisli, ale multaky ztraceji po pul roce data
xsuchy09
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsuchy09 »

Co byste doporučili na pálení filmů? Je to pro stolní DVD přehrávač - Philips, umí + i -, takže je mi to fuk, jde jen o kvalitu ... jasný jsou Verbatimy, ale +, ci - ? (Někdo říká to, jinej ono, nevíte třeba o nějakém testu v tomhle ohledu?)
MSI K7T266 Pro2, AMD AthlonXP 1600+, Xilence CPU cooler K7, 512MB DDR, GeForce2 32MB MMX 400, Seagate Barracuda 40GB 7200 ot./min., Seagate Barracuda 80GB 7200 ot./min., Samsung SP2014N 200GB 7200 ot./min., Maxtor 2B020H1 20GB 5400 ot./min., SoundBlaster 5.1 Live!, Pioneer DVR-110BK, TEAC W540E, Silicon Image SiI 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller, Ovislink LFE 8139HTX, SMC1233A-TX, MSI PC2PC Bluetooth MS-6967, Fujitsu Siemens P19-2, Genius SW 5.1 Home Theater, Enermax Liberty 500W, Chieftec BA-01B-B-SL, Razor Diamondback
Studentský portál, Diskuze.cz
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“