Závažné problémy s PC-může to být OS?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Závažné problémy s PC-může to být OS?

Příspěvek od Hydr0gen »

Jak je možné, že sotva se začnou načítat data po mém loginu, restartuje se počítač?!?! :cry: Ale stává se to i jindy.

Nejsem si jist, jestli to může být OS, ale možné to je. kdyby neco, mám WinXP, jinak HW: Athlon XP 2000+, 768 MB RAM 333MHz, MSI KT4V, Sapphire ATI R9500 128 MB, ovladače mám special catalysty optimalizované pro Half-life 2 založené na 4.12 beta. A 300W nebo ještě více case, teď si nejsem jist.

Ještě jeden dotaz na závažný problém. VŮBEC nevím, co to může být-Najednou zhasne monitor, a už se nerosvítí. Pokud ho zapnu, na obrazovce se objeví akorát "no signal or cable disconnected". Počítač VYPADÁ jako by se pravě restartoval nebo vypnul, ale to to býr nemůže-pokud by se restartoval, začal by nabíhat a pokud by se vypnul, nešlo by ho restartovat tlačítkem restart :?

Poraďte prosím, tento způsob chodu počítače zdá se mi poněkud deprimující.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Podobně se mi to chovalo, když jsem si hrál se souborem "kernel.exe". Pomoh' až totální formát a následná reinstalace OS.
Naposledy upravil(a) ElCon dne sob 27. lis 2004, 09:46, celkem upraveno 1 x.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No je možný, že se ti přehřívá comp nebo máš v PC vira. Zkus najet do nouzáku a tam to otestovat pořádným antivirákem
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

JanHavlicek píše:No je možný, že se ti přehřívá comp nebo máš v PC vira. Zkus najet do nouzáku a tam to otestovat pořádným antivirákem
Vir? Tak to si počkám, jak se to vyřeší. Aby ti tohle dělal vir?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Bude to trošku složitější:
Právě kvůli dojmu, že je v poči virus, jsem se rozhodl ho pořádně pročistit. Chtěl jsem nejen formátovat, ale i odebrat a znovy vytvořit partitiony. Nakonec, přes fdisk i boot WinXp se povedlo, ale trochu blbě, musím to asi udělat v brzku znova. První je C, což jsem měl jako storage disk, další je F, což je systém, E a D jsou DVD-RW, resp. CD mechaniky (btw: chaos, což :o ).

ČILI bych teď měl mít počítač dosti čistej. Sice jsem se připojil k netu, ale neotevíral žadné přílohy, či podezřelé stránky, jen trochu surfoval. Tuší hlavně někdo, co znamená, co se práve s počítačem může dít, při tom zhasnutí monitoru?[/img]
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Milhauz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhauz »

ElCon píše:Podobně se mi to chovalo, když jsem si hrál se souborem "kernel.exe". Pomoh' až totální formát a následná reinstalace OS.
Monitor mi vypínal když jsem si zapnul počítač bez připojeného monitoru (omylem :oops: ) Po připojení widle najely-login-a pak no signal or cable disconnected..
Pomohlo mi ve stavu nouze odebrat grafickou kartu znovu restartovat , windows si našly nový hardware , nainstalovaly ovladače a byl klid.
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka
Obrázek
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Hele, tušim, že jednou jsem tu kartu odebral a systém naběhnul, ale taky bez grafiky :-D . Docela vtipný ne? Dokázal jsem se přihlásit, ale nic jsem neviděl... :?

Jinak, nemůže to být něco s deskou třeba? Takový problémy s tím bývají spojené...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“