Nefunkční zvukovka AC´97 od Realteku na desce MSI KT6V-lsr

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nefunkční zvukovka AC´97 od Realteku na desce MSI KT6V-lsr

Příspěvek od spirit64 »

Je mi to velmi trapné, od začátku tuním svůj komp na plný obrátky.Teď se mi dostala do ruky plná DOOM3, ale vypadl mi zase (po třetí zvuk)Předtím jsem prostě zapl komp, a zvuk nikde.Vše se tváří v poho ale zvuk ne.Jakoby tam byl, zvukovka ok, panel na zvuk ok, ale zvuk ne a ne znít.Mikrofon funguje.Pak jsem přeinstaloval win a hurá funguje.Ale teď jsem zjístil že nefunguje, ale asi napořád.Ani přeinstalace mi nepomohla, nemám chuť k životu.Bez zvuku není motorovka (viz.DOOM 3).
Asi je to v desce, toho jsem se bál..... (HELP !!!) přeinstaloval jsem via 4.45 nebo tak i zvuk.ovladač ale nic.... Nechci neslyšet !
Axis
Začátečník
Začátečník

Re: Nefunkční zvukovka AC´97 od Realteku na desce MSI KT6V-l

Příspěvek od Axis »

Captain_Pepek píše:Je mi to velmi trapné, od začátku tuním svůj komp na plný obrátky.Teď se mi dostala do ruky plná DOOM3, ale vypadl mi zase (po třetí zvuk)Předtím jsem prostě zapl komp, a zvuk nikde.Vše se tváří v poho ale zvuk ne.Jakoby tam byl, zvukovka ok, panel na zvuk ok, ale zvuk ne a ne znít.Mikrofon funguje.Pak jsem přeinstaloval win a hurá funguje.Ale teď jsem zjístil že nefunguje, ale asi napořád.Ani přeinstalace mi nepomohla, nemám chuť k životu.Bez zvuku není motorovka (viz.DOOM 3).
Asi je to v desce, toho jsem se bál..... (HELP !!!) přeinstaloval jsem via 4.45 nebo tak i zvuk.ovladač ale nic.... Nechci neslyšet !
Kup si zvukovku do PCI slotu :roll:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

To je od tebe moc hezké

Příspěvek od spirit64 »

Ne nadarmo mi říkají FSBdevil no.1 a tudíž si zvukovku do PCI nekoupím, rotože :
1.) budu taktovat, koupil bych si asi něco za 500,- a hned by to odešlo
2.) kdyby to neodešlo tak by to šumělo jako lokomotiva (šumět to bude i normálně)
3.)Nemám prachy.Radši ji reklamuju (desku...) :(
Axis
Začátečník
Začátečník

Re: To je od tebe moc hezké

Příspěvek od Axis »

Captain_Pepek píše:Ne nadarmo mi říkají FSBdevil no.1 a tudíž si zvukovku do PCI nekoupím, rotože :
1.) budu taktovat, koupil bych si asi něco za 500,- a hned by to odešlo
2.) kdyby to neodešlo tak by to šumělo jako lokomotiva (šumět to bude i normálně)
3.)Nemám prachy.Radši ji reklamuju (desku...) :(
1,) zalezi na tom ci mas PCI & AGP Clock, ak nie tak mas pravdu, aak ho
mas tak si mozes taktovat kolko chces a nebudes mat nic so zvukovkou
2.) Zalezi od bodu 1
3.) A neviem ci ti to reklamuju, ale mozno ano, ale nespominaj nic o OC
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

V klidu to odnes na reklamaci. U MSI desek občas zvukovka odejde, mě se to už taky jednou stalo. :wink: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

no dis uz sme u tech zvukaren na MSIckach. pod rukama me prosli dve desky od MSI obe nebyly taktovany a oboum fungoval pouze jeden kanal na zvukovce. takze..................... si stoho vyvodte zaver 8)
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zatím nebyl u mně problém ze zvukovkama na MB od MSI :roll: (a že sem měl jich hafo) :P. No 8-) , ale je fakt, že to nikdy verze value :oops:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“