monitor základní desky
- Denis
- Začátečník

monitor základní desky
Můžete mi poradit nějaký dobrý sw pro monitoring základní desky(otáčky fenu,teploty,atd...)krom fanspeedu?
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: monitor základní desky
Treba SpeedFanDenis píše:Můžete mi poradit nějaký dobrý sw pro monitoring základní desky(otáčky fenu,teploty,atd...)krom fanspeedu?
Naposledy upravil(a) mina dne sob 27. lis 2004, 11:09, celkem upraveno 1 x.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Denis
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Denis
- Začátečník

- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ono je to takový...mě třebas větráčky začnou poslouchat až když je snížim na 15% pak teprve trochu snížíDenis píše:Dobrá,a našel by se někde manuál na ten speedfan.
Nějak mě to neposlouchá,nebo to jen možná neumím.Chci regulovat větráčky,ale každý zvlášť a tak trochu si to dělá co chce.
- Denis
- Začátečník

Mám MSI K8N Neo2 Platinum.Už jsem to trošku vychytal,ale pořád tam jsou nějaké rozpory.Dá se tam nastavit rychlost větráků tak,aby po znovuzapnutí byl původní stav?mina píše:Ono jde taky dost o to, na jakym to chces provozovat HW, protoze nektery MB to proste nepodporujou, ale pokud mas nejakou novou desku, tak si nekde neco blbe nastavil. Napis si do popisku sestavu a jak si co v tom speedfanu nastavil...
Dále když do toho speedfanu spustím MBM,tak u obou se začnou u teploty CPU zobrazovat nesmysly (10C) a to i když jeden vypnu.Musí být restart.
Jak to nastavit,aby si to větráky zrychlovalo a zpomalovalo v závislosti na teplotě?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moje deska reguluje od 50% do 100%. Automatická regulace funguje v pohodě.Digitaldoom píše:no ono je to takový...mě třebas větráčky začnou poslouchat až když je snížim na 15% pak teprve trochu snížíje to takový divný
v rozmezí 20-100% se vůbec nic neděje...třebas u chipsetovýho...ale u CPU to reaguje hned..
2 Denis : Tak to máš nějaký divný. Mně běží SpeedFan (nejnovější 4.18) spolu s MBM a bez problémů...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Denis
- Začátečník

Jo a když otáčky klesnou asi pod 2000RPM ,tak ukazatel RPM začne ukazovat buď nesmysly (např.337500),nebo 0.TomV píše:Moje deska reguluje od 50% do 100%. Automatická regulace funguje v pohodě.Digitaldoom píše:no ono je to takový...mě třebas větráčky začnou poslouchat až když je snížim na 15% pak teprve trochu snížíje to takový divný
v rozmezí 20-100% se vůbec nic neděje...třebas u chipsetovýho...ale u CPU to reaguje hned..
2 Denis : Tak to máš nějaký divný. Mně běží SpeedFan (nejnovější 4.18) spolu s MBM a bez problémů...
Jinak mám nejnovější verzi a to je 4.18