ATi Radeon 9600SE na MB Asus P4P800E-Dekuxe
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Elvenking
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ATi Radeon 9600SE na MB Asus P4P800E-Dekuxe
Ahoj,mam docela zavazny problem s vyse uvedenou graf. kartou. Lepe receno motherboardem. Uz delsi dobu mi grafarna vyhazovala chyby VPU recover,to jsem,nechci rict ignoroval,ale proste jsem se o to nezajimal. Porad se to ale stupnovalo az do doby asi pred 14-ti dny,kdy zacalo logo pri bootovani mit zvlastni pruhy,nejen logo ale napr. graf. win. - musel jsem to mit barvy na 16 a ne na 32,jelikoz pri 32 mela grafika zvlastni nazelenaly odstin. Problemy neresily ani reinstalace ovladace. Fonty pri bootovani,nebo v Setupu BIOS jsou zvlastni,nehezke ale aspon citelne. ...vse se stupnovalo a vcera jsem se uz ani do winXP nedostal,vzdy mi monitor vypsal ze nemuze pracovat na takove frekvenci,psal ze HF musi byt vetsi jak 30kHz a ne 23.4kHz. Dnes jsem se odhodlal k formatu a nove instalaci. Ale problemy nadale zustavaji. Jeste nez jsem vse shodil,tak jsem si vcera procital User Guide od MB,jestli bych z toho neco nevycetl. A taky ze jo,v kapitole o AGP je tam pekna vystraha ze MB nepodporuje 3.3V,ale muzu sem dat jen 1.5V - k tomu tam je jeste obrazek jak 1.5V vypada - "keyed for 1.5V" - a podle toho usuzuji ze mam prave 3.3V (u "konektoru" mam pouze 1 "diru,prohluben,samicku" a ne 2). Sestavu mam zakoupenou od Mironetu a nevim jestli je mam kontaktovat,nebo jestli je chyba na me strane,ze kdyz jsem si sestavu kupoval,ze jsem se zachoval neprofesionalne. A vubec,nehledam ja chybu tam kde neni?
- Jája
- Středně pokročilý

To napájení neřeš, všechny grafiky co umí AGP 8x mají napájení 1,5V , jedinej problem byl u starejch grafik co byly jen AGp2x - ty se nesmí dát do 1,5V agp portu.
Zkoušel jsi rady z FAQ? tj. nastavit v biosu AGP 4x a fastwrites off?
Jestli jo tak bych typoval že ti odchází grafika - reklamace, jesli nemáš sestavu zapečetěnou tak zkus jinou grafiku, nebo tu špatnou zkus u kamaráda.
Zkoušel jsi rady z FAQ? tj. nastavit v biosu AGP 4x a fastwrites off?
Jestli jo tak bych typoval že ti odchází grafika - reklamace, jesli nemáš sestavu zapečetěnou tak zkus jinou grafiku, nebo tu špatnou zkus u kamaráda.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650