dvě zvukovky
Moderátor: CageJ
- mart
- Nováček

-
dvě zvukovky
Máte někdo zkušenosti s dvěma zvukovkami v jednom pc?
Mám na základovce integrovanou zvukovku, která je naprosto bez problémů. Jenže pro práci s programem Vienna SoundFont Studio potřebuji zvukovku SoundBlaster. Řešením je tedy přidat zvukovku SB, ale může to fungovat?
Mám na základovce integrovanou zvukovku, která je naprosto bez problémů. Jenže pro práci s programem Vienna SoundFont Studio potřebuji zvukovku SoundBlaster. Řešením je tedy přidat zvukovku SB, ale může to fungovat?
- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokud tam dáš alespoň SB LIVE 5.1, tak tu integrovanou s klidem vypni v Biosu, určitě ten SB bude lepší
ale pokud je to nějaká SB 16 nebo něco podobného, tak bych jí asi ani do PC nedával, naprosto zbytečnost.
A pokud na ten program potřebuješ SB, tak si kup SB LIVE 5.1 a tu integ. vypni a používej jen jednu
ale pokud je to nějaká SB 16 nebo něco podobného, tak bych jí asi ani do PC nedával, naprosto zbytečnost.
A pokud na ten program potřebuješ SB, tak si kup SB LIVE 5.1 a tu integ. vypni a používej jen jednu
- Arcarius
- Začátečník

Ahoj
Já mám na základce MSI Neo Platinum 2 915P - 7.1 zvukárnu a vůbec jí nepoužívám ,protože dělá nelogické problémy ,a proto používám Audigy 2 ZS Platinum .
A můžu ti říct že dvě zvukovky by šly jedině v to případě že bys pokaždé v Biosu buďto vypl nebo zapl integrovanou ,protože dvě zároveň nejdou žádném případě použít
,to naprostá blbost ,protože každá má svoje zvukové drivery a ovladače a pak by se ti mohlo stát že ti bude hrát jen reproduktor v Case
.
Takže si tam nech toho Sound Blastra a tu integrovanou si vypni.
A můžu ti říct že dvě zvukovky by šly jedině v to případě že bys pokaždé v Biosu buďto vypl nebo zapl integrovanou ,protože dvě zároveň nejdou žádném případě použít
Takže si tam nech toho Sound Blastra a tu integrovanou si vypni.
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
- mart
- Nováček

-
- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jenže mu de o to aby mu jeli obě dvě najednouDigitaldoom píše:muchecheno nevim zkus myslet logicky....
dyž si dáš do PC zvukovku do PCI tak bývá zpravidla lepší než integrovaná zvukovka..takže není problém aby šlo vše přez ní... takže poté je integrovaná zvukovka nanic takže jí můžeš v Biosu klidně vypnout a nic se ti hádat nebude
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
- mart
- Nováček

-
- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No a na tom soundblastru by ti jelo všechno v poho ???? jestli jo tak tam nechej jenom tu nemart píše:Presne tak jsem to myslel (vstupy a vystupy bych vyuzil vsechny), ale asi by se to hadalo.
Bud tam dam SB Live 5.1 nebo poskladam jeste jeden comp a do nej si dam SB 128PCI (coz se mi moc nechce kvuli prepinani monitoru, klavesnice a mysi)
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no táák to pude blbě...mart píše:Presne tak jsem to myslel (vstupy a vystupy bych vyuzil vsechny), ale asi by se to hadalo.
Bud tam dam SB Live 5.1 nebo poskladam jeste jeden comp a do nej si dam SB 128PCI (coz se mi moc nechce kvuli prepinani monitoru, klavesnice a mysi)
- mart
- Nováček

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mart píše:SB byla bez problemu (s novyma driverama) takze ju tam dam, ale stejne se mi zda skoda nevyuzit tu integrovanou. Ale co, je to jenom bonus na zakladovce
no takhle to bude asi nejlepší
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klidně můžeš zkusit používat obě zvukovky (int. + PCI), mě to funguje naprosto bezproblémů. Integrovanou mám připojenou k televizi a Audigy na repro. Když si pustím film, tak si akorát v BSPlayeru nastavím int. zvukovku a nemusím už přepojovat kabely
.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- mart
- Nováček

-
Prece jenom to asi zkusim - format se da udelat dyckyBorg píše:Klidně můžeš zkusit používat obě zvukovky (int. + PCI), mě to funguje naprosto bezproblémů. Integrovanou mám připojenou k televizi a Audigy na repro. Když si pustím film, tak si akorát v BSPlayeru nastavím int. zvukovku a nemusím už přepojovat kabely.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem si ještě hrál na DJe (:lol:), tak jsem běžně používal na hlavní výstup SB Live!, nebo Audigy a k tomu integrovanou C-Medii na odposlech. Bez problémů. Zkoušel jsem i Audigy, Live! a integru dohromady, ale to jaksi nestíhala PCI sběrnice a spuštění TV tuneru to spolehlivě složilo... 
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Fil@ip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: dvě zvukovky
Nevím co řešíš, v biosu si integrovanou zvukovku vypni a vše bude OKmart píše:Máte někdo zkušenosti s dvěma zvukovkami v jednom pc?