problém s ADSL u Telecomu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém s ADSL u Telecomu

Příspěvek od palda »

Muj kamarad ma problem s modemem Sagem F@st 840 a sluzbu Expres Fun, upload bezi OK, ale download je na plnych 512, ale behem nekolika vterin klesne na 0 a dal nic.... nevite nekdo co s tim?
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

A co hlasi modem, je stale pripojenej na ty vychozi rychlosti?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

obe LEDky sviti.... coz je pri spravne, jinak oboje rychlosti kolisaji ale v prumeru se hodne blizi nule...

jak zavisy rychlost ADSL na kvalite telefoni linky?
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ne, si me spatne pochopil... Ja myslel, jaky spojeni hlasi modem - kdyz si cek vleze do nastaveni toho modemu, tak je tam videt, jakou rychlosti je modem aktualne pripojenej. Ja se napriklad kouknu a vidim 512/128 a to i kdyz je na me aplikovana FUP (jen tak pro zajimavost...). Takze se tam mrkni taky a pokud uvidis, ze je to pripojeny pomalejc, chyba je v modemu, pokud to bude OK, tak je chyba bud u telecomu nebo v compu...

Jinak ohledne te linky - jeste sem se nesetkal s tim, ze by na nekvalitni lince ADSL jelo nejak hur, proste nejede vubec. Takze se bud pripojit lze a nebo nelze, ze by ses treba pripojil a mel giganticky pingy na ustrednu se mi zda krajne nepravdepodobny.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

bezi to od +-380kbps do 4kbsp ale vetsinou jenom 0. upload bezi plnejch 128. mam podezreni na virus... bohuzel nejde aktualizovat AVGcko... (ma avg heruistickou kontrolu?)
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jestli ti ten router pri pripojeni ukazuje jiny hodnoty jak mas zaplaceny, tak kontaktuj helpdesk telecomu a nebo reklamace - to vypada na chyby na jejich strane... Pokud sis ty hodnoty nekde "zmeril", tak se na to vykasli a kokni se na ne do toho modemu...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

to sou hodnoty primo z modemu... helpdesk uz byl kontaktovan... prej se ma pockat do pondelka
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

vyreseno.... kamos si nainstaloval firewall a problemy sou fuc... tedka nachazi tuny spamu a viru... fakt fajn... diky za rady
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Stejne si myslim, ze si nud nekde blbe odecital rychlosti a nebo ze to ten firewall neresi - dyt na to externi SW nemuze mit vliv!
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

kazdopadne ten sagem nic moc, zkusil sem ho a strasneto padalo a kolisalo, ta se kopil ethernetovy a vse slape mnohem rychleji a stabilneji
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Osobne se musim priznat, ze s firmou Sagem ma taky blbe zkusenosti - autopocitace... Nekoupil bych si od nich ani snurky do bot. ADSL jisti Draytek :wink:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“