Obraz "vzůru nohama" u kodeku VP 6.2

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Obraz "vzůru nohama" u kodeku VP 6.2

Příspěvek od TomV »

Když chci cokoliv komprimovat kodekem VP62, tak mi vyjde obraz vzhůru nohama. Nikde v nastavení enkodéru, ani dekodéru, to není a už mě to docela štve, protože tenhle kodek poskytuje mnohem lepší kvalitu obrazu, než DivX, Xvid, a to při stejné velikosti souboru (vyzkoušeno na statických i pohyblivých testovacích vzorech). Kvalita je skoro srovnatelná s kodekem HuffYUV, jehož výstupní soubory ovšem mají o dvě čísla ve velikosti víc... Huff je zase ale podstatně rychlejší...

No ale to je jedno - jak s tím obrazem ? Když dělám rekompresi ve VirtualDubu, tak si to obrátím snadno, ale třeba na výstupu z Vegas už to tak snadné není... A nerad bych si musel několik hodin renderovanou sekvenci z Vegas obracet ve VD...

Neví někdo co s tím ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

s tomhle jsem se setkal u nejake starsi verze xvidu (ale bylo to pri prehravani videa komprimovaneho vyssi verzi, cz neni tvuj problem :? )
Neni k dispozici novejsi verze?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dony píše:s tomhle jsem se setkal u nejake starsi verze xvidu (ale bylo to pri prehravani videa komprimovaneho vyssi verzi, cz neni tvuj problem :? )
Neni k dispozici novejsi verze?
Kouknu... Tuhle mám z balíku DJBCP Codec Pack, na který tu tuším Lemra dával nedávno link...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“