Nastavení keria

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Pan.Susenka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nastavení keria

Příspěvek od Pan.Susenka »

Potreboval bych poradit jak nastavit kerio, aby se daly hrát hry po netu.P
okaždé když spustím jakoukoli hru tak pouze kdesi v dolní obrazovce vidím kolik serverů se naslo ale stejne se nezobrazí ani jeden.
Kdyz zadam pripojeni k serveru pomoci IP adresy, tak se mi sice na obrazovce objeví nápis CONECTION ale to bych se učekal, stejně vím že se k němu nepřipojím. Normální internet mi jede v pohodě a co se týká pingů, v tom problém nevidím. Připojení je ADSL 512/128
prosím poraďte
Moje verze keria je myslim 4.1
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

a zkousels deaktivovat kerio a zkusit se pripojit na servr?
jinak pokud nainstalujes kerio a nezmenis nastaveni tak pri novem odchozim i prichozim spojeni ti vyskoci hlaska jestli tu aplikaci na tu Ip a ten port chces dovolit nebo zakazat...
a navic je to v cestine takze se to da pochopit 8-)
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

V jakém modu máš kerio? v pokročilém modu se totiž při každém pokusu o připipojení, které zatím kerio nezná, zeptá, jeslti to chceš povolit, nebo ne. Jak zadat tohle ručně ale nevím :?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

V keriu si das Sitova bezpecnost pak dole paketovy filter a vytvoris nove pravidlo. Hra XY protokol TCP JInak vsechno nechas prazdne a das povolit odchozi :)
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Když se budeš připojovat na ten server, tak přees alt+Tab skoč do win a měla by tam být hláška Keria, jestli chceš povolit tuto komunikaci. Zaškrtni tam to políčko dole (něco ve smyslu Vytvořit pravidlo) a pak už můžeš vesele hrát přes net. Pokud by to ale ani potom nešlo, tak se zkus zase podívat do win a jestli bude Kerio zase něco kdákat, tak to povol.
Taky je tu možnost, že nemáš aktuální patch na tu hru a proto tě to nepustí dál, tak se podívej na stránky výrobce té gamesy a stáhni si aktuální patch
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Pan.Susenka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

To Twister

Jo skousel sem nekolikrat odpojit na kratsi dobu kerio a vsechno slapalo jak melo, ale kdyz ho zase zapnu tak Kaput, proste ani jediny server.
O jake tabulce to mluvis? zadna se mi nezobrazila. Ja jsem minule zapomnel uvest ze mam kerio neregistrovanou verzi, neni ani crackle a jeho pouzivani je omezeno na urcity pocet dnu...........myslim ze se tomu rika trial verze :?
Pan.Susenka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

To Geeker

Vsechno jsem udelal jak jsi rekl, najel jsem do paketoveho filtru, vytvoril protokol TCP a povolil odchozi, ale porad se tomu jaksi nechce.
Ty mas registrovanou verzi Keria nebo Trial verzi?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Na to nezáleží. Kerio funguje pořád stejně jen tam po x dnech neni přístupný seznam některých logů. Jak psal Hades a trochu nesrozumitelně i já. Kerio se tzv učí a když zjistí odchozí nebo příchozí aktivitu, tak se zeptá a ty buď tomu programu povolíš, nebo zakážeš komunikovat
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“