MY IE 2
- frost.silenec
- Začátečník

MY IE 2
Co si myslite o My Internet Explorer 2?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- zombux
- Odborník PCT

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já MYie2 používam a je skvěle uživatelsky udělaný....mám Firewall takže sem docela v klidu a kupodivu MYIE2 vůbec nepadá
.... ale je fakt že sem ten novej FireFox nezkoušel---ale novinkám se nebránim 
Operu sem měl tu čest vyzkoušet a byl to děs....
MYIE je asi 100x lepší ... má podporu všeho a skvělý ovládání...opera mi příde že chce bejt za každou cenu jiná než IE
) což se jí sice daří ale mě si tím nezískala....ale ještě že máme tu ...no... demokracii..
.... takže si každej můžem používat co chcem.... díky....nevimkomu... za INTERNET!!!! 
Operu sem měl tu čest vyzkoušet a byl to děs....
- frost.silenec
- Začátečník

Fire fox
Jo mate pravdu od ted jedu taky na Fire Fox. 
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- zombux
- Odborník PCT

- Axis
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

no asi takhle - bezpečnost je relativní, ale je fakt že zatim nejprofláknutější jsou díry v IE, a díky tomu že je IE nejrozšířenější tak tvůrci spywaru a podobných sraček se soustřeďujou na IE. až bude (a já doufám že bude) mít Firefox 20% a víc podílu na trhu, tak se budou pomalu objevovat i spyware zaměřený na firefox - žádnej software není bez chyby.
druhá věc je ovšem to, že když se objeví chyba ve firefoxu tak je oprava k dispozici velmi brzo, u IE to trvá o něco dýl.
navíc - lidi kteří používají Firefox nebo Operu si většinou pravidelně kontrolují patche a udržujou prohlížeč pěkně aktualizovaný, kdežto uživatelé IE jsou většinou BFU, kterým je to jedno (rozumějte nechápou že nějaké nebezpečí hrozí), no a pokud jim správce nezapne automatické aktualizace, tak je jedno že existujou hotfixy když si je BFU nestáhne
on i aktualizovanej IE je poměrně v pohodě.
další věc je activex a podobný věci - alternativní prohlížeče je mají většinou vypnutý, a neobsahujou pluginy na jejich spouštění, to je jednoznačné plus (pokud plugin potřebuju, tak si ho dodatečně stáhnu a mám kontrolu nad tím co se kde stahuje a spouští)
takhle bysme mohli pokračovat do aleluja
na závěr jen jednu věc - do doby co používám Firefox mi ani Ad-aware ani Spybot nenašli jedinej vadnej objekt
druhá věc je ovšem to, že když se objeví chyba ve firefoxu tak je oprava k dispozici velmi brzo, u IE to trvá o něco dýl.
navíc - lidi kteří používají Firefox nebo Operu si většinou pravidelně kontrolují patche a udržujou prohlížeč pěkně aktualizovaný, kdežto uživatelé IE jsou většinou BFU, kterým je to jedno (rozumějte nechápou že nějaké nebezpečí hrozí), no a pokud jim správce nezapne automatické aktualizace, tak je jedno že existujou hotfixy když si je BFU nestáhne
další věc je activex a podobný věci - alternativní prohlížeče je mají většinou vypnutý, a neobsahujou pluginy na jejich spouštění, to je jednoznačné plus (pokud plugin potřebuju, tak si ho dodatečně stáhnu a mám kontrolu nad tím co se kde stahuje a spouští)
takhle bysme mohli pokračovat do aleluja
na závěr jen jednu věc - do doby co používám Firefox mi ani Ad-aware ani Spybot nenašli jedinej vadnej objekt
ignorelist: kremrole a dezoláti
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MY IE 2
Další shit pod jádrem exploreru. Moje rada? Opera. Ale Firefox taky rulezzfrost.silenec píše:Co si myslite o My Internet Explorer 2?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Axis
- Začátečník

-
mas pravdu, ved explorer vladne celemu trhu. Ti co sa o to trochu viac zaujimaju tak si daju iny browser, a ako hovoris si o neho dbajuzombux píše:no asi takhle - bezpečnost je relativní, ale je fakt že zatim nejprofláknutější jsou díry v IE, a díky tomu že je IE nejrozšířenější tak tvůrci spywaru a podobných sraček se soustřeďujou na IE. až bude (a já doufám že bude) mít Firefox 20% a víc podílu na trhu, tak se budou pomalu objevovat i spyware zaměřený na firefox - žádnej software není bez chyby.
navíc - lidi kteří používají Firefox nebo Operu si většinou pravidelně kontrolují patche a udržujou prohlížeč pěkně aktualizovaný, kdežto uživatelé IE jsou většinou BFU, kterým je to jedno (rozumějte nechápou že nějaké nebezpečí hrozí), no a pokud jim správce nezapne automatické aktualizace, tak je jedno že existujou hotfixy když si je BFU nestáhneon i aktualizovanej IE je poměrně v pohodě.
takhle bysme mohli pokračovat do aleluja![]()
Aka nahoda ze ani mne sa to uz nestavazombux píše:co používám Firefox mi ani Ad-aware ani Spybot nenašli jedinej vadnej objekt
- grail
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Po ozkouseni FFIRE FOX , MYIE2 , OPERA, jsem dosahl zjisteni ze nejlepsi pro mne je Opera tzn. Fire fox my neukazuje spravne stranky delam totiz WWW.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no looooooooolfrost.silenec píše:Po ozkouseni FFIRE FOX , MYIE2 , OPERA, jsem dosahl zjisteni ze nejlepsi pro mne je Opera tzn. Fire fox my neukazuje spravne stranky delam totiz WWW.
pokud delas stranky a spatne se ti zobrazuje tak ver ze neni problem ve firefoxu ale v prasackym kodu stranek
btw: toto by se melo dat do vtipnych textiku
//edit: uvedom si ze pokud delas stranky tak je nedelas pro sebe, ale hlavne pro ostatni lidi(navstevniky)
0118 999 881 999 119 7253
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
re::>
FireFox RuleZZzzz... !!!
MyIE2 skvělý,
IE 6 v celku dobrej,
Opera SuXXXxxx... !!! Opera je fakt od ostatních prohlížečů jiná...
Vývojáři FF si uvědomili, že pokud budou chtít uživatelé IE (btw je jich většina) přejít na něco solidnějšího, měl by nám uživatelům novej prohlížeč nabídout totožné prostředí..!
MyIE2 skvělý,
IE 6 v celku dobrej,
Opera SuXXXxxx... !!! Opera je fakt od ostatních prohlížečů jiná...
Vývojáři FF si uvědomili, že pokud budou chtít uživatelé IE (btw je jich většina) přejít na něco solidnějšího, měl by nám uživatelům novej prohlížeč nabídout totožné prostředí..!
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona? 
Burn in hell.
- zombux
- Odborník PCT

nejspíš jsi nikdy neslyšel o tom, že FF má na netu ke stažení stovky skinů a hlavně pluginů který umějí co si zamanešcerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona?
ignorelist: kremrole a dezoláti