Počítač se spustí až na 4xReset.
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Matias
- Začátečník
-
Počítač se spustí až na 4xReset.
Hádám že t obude slabym zdrojem mám 200w a na některejch stránkách mi tprogram vypočítal spotřebu (podle mýho zadání takže +-) cca 217w a nedávno jsem povolil usb porty, anaběhne Pc až po 3-4restartu-musí se nejdří zahřát a pak naběhne. Vobčas mně to dělalo ale stačil jedne reset abylo to ok.
1,Může to bejt slybým zdrojem?
2,nebo něco odchází?
3,Co můžu vypnout abych snížil zátež na zdroj?-->Potřebuju akurát: 1xUSB port,
- pci-lan (takže 1slot)
- agp4x G2ti
- cdrom
- fdd
- píšu to sem protože očekávám rychlou radu abych nemusel prohledávat celej web
1,Může to bejt slybým zdrojem?
2,nebo něco odchází?
3,Co můžu vypnout abych snížil zátež na zdroj?-->Potřebuju akurát: 1xUSB port,
- pci-lan (takže 1slot)
- agp4x G2ti
- cdrom
- fdd
- píšu to sem protože očekávám rychlou radu abych nemusel prohledávat celej web
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Matias
- Začátečník
-
Všechno co tam je napsaný + MBkt266a cpu Duron 1100@1096/266 cca 1,75V 1x256mbddr400/266, 1xhdd40gb7,2007 dohromady 8 větráků (i zdrojovej)
já nevim co ještě co mám vypnout nebo co je nejlepší vypnout(jako porty a tak), myslim si totiž že by stačilo vypnout něco s největším efektem na snížení spotřeby, počítám ale nevim co, Usb musí bejt zaplý, aale jestli to neni spotřebou
tak fakt nevim, chci aby to zase naběhlo napoprvý nebo maximálně napodruhý, tak sem myslel jestli by mně nemohl někdo dát radu ať to nemusim 2hodiny zkoumat. jianak by mně to zabralo hafo času díky.
já nevim co ještě co mám vypnout nebo co je nejlepší vypnout(jako porty a tak), myslim si totiž že by stačilo vypnout něco s největším efektem na snížení spotřeby, počítám ale nevim co, Usb musí bejt zaplý, aale jestli to neni spotřebou
tak fakt nevim, chci aby to zase naběhlo napoprvý nebo maximálně napodruhý, tak sem myslel jestli by mně nemohl někdo dát radu ať to nemusim 2hodiny zkoumat. jianak by mně to zabralo hafo času díky.
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Matias
- Začátečník
-
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Matias
- Začátečník
-
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No 200w je asi fakt málo, aspon 250ku bys potřeboval na tuhle sestavu, ale jelikož nic menšího než 300W nekoupíš tak si kup třístovku nebo vyšší když to bude za stejnej peníz Koukám s větrákama malej Temelín co? No a "přetaktění" myslim že zdroj si z toho musí rvát ze sebe plechy
Ovšem jestli si žádnej hardware nepřidával, a kdysi ti to nedělalo, tak by mohl bejt zakopanej pes i jinde, ale spíš zdroj už de na onen svět. At je to jak je to, zdroj potřebuješ každopádně, v nejhoršim si koupíš i něco jinýho pak no
Ovšem jestli si žádnej hardware nepřidával, a kdysi ti to nedělalo, tak by mohl bejt zakopanej pes i jinde, ale spíš zdroj už de na onen svět. At je to jak je to, zdroj potřebuješ každopádně, v nejhoršim si koupíš i něco jinýho pak no
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS