ne vetsinou to zkousim kdyz mam vyplej monitor a na tom pc nic nedelamZarathustra píše:A zkoušel jsi to přímo ve hře?
kdybych to asi tak mel zkouset?
Moderátor: Baneshee

No myslím to tak, že starší hry měly max 60Hz a musel jsi to natvrdo nastavit v DirectX, at jsi měl jakékoliv rozlišení ve 2D, nebo se pletu?cool.user píše:ne vetsinou to zkousim kdyz mam vyplej monitor a na tom pc nic nedelamZarathustra píše:A zkoušel jsi to přímo ve hře?![]()
kdybych to asi tak mel zkouset?

Nazdar... bolení hlavy nemůže z 50 procent způsobovat nic jiného kromě obnovovací frekvence např. já u každého monitoru dokážu vizuálně určit obn. frekvenci +- na 5 Hz, a pokud tam mám níž než 85Hz, tak absolutně nemůžu nic hrát..¨Zarathustra píše:A zkoušel jsi to přímo ve hře?cool.user píše: me dava 100hz , v tom problem nebude

No např mi to dělala hra AOE v win 2k, když jsem měl crt monitor a když jsem chtěl víc než těch 60Hz tak jsem to musel nastavit v Dx.cool.user píše: rek bych ze si to spis pletes s problemem potlaceni obnov frekvence ve win 2k/xp

Asi jedině přes DirectX, přepsat to tam na kolik ti to zvládne monitor.NooXy píše: Nazdar... bolení hlavy nemůže z 50 procent způsobovat nic jiného kromě obnovovací frekvence např. já u každého monitoru dokážu vizuálně určit obn. frekvenci +- na 5 Hz, a pokud tam mám níž než 85Hz, tak absolutně nemůžu nic hrát..¨
Musí to prostě tím být...
jo a jinak v HF2 mi standartně nabíha obnovovací fr. 59 Hz, nevíte jak se to má změnit..(viz tento threat strana 13 ) u ostatních VŠECH her, mám všude 85Hz...ale tady.
Patrně to v 59 Hz naběhlo i méně zkušeným uživatelům PC, a ti to přirozeně neví že je to tak
Někdo je na to náchylný jako já, někomu je to putna, hlavně že hraje..)

To teda jo... hlavně se to děje i mímu kámošovi, kterej má taky ATInu.Zarathustra píše:Jak vidíš sám tak NooXymu dost blbne

myslim ze mas jit za tim ufounem... trenovat ty bugbaityASGARD píše:Zdravím, zaseknul jsem se na místě, kde zabiju broučí královnu a můj cizácký přítel z ní vyjme vajícko, pak ale popojde tak šikovně ke dveřím, že přez něho nemůžu projít, tak si tam dám sud a přelezu....nahoře u dveří je negr, neco prohodí, ale nic se pak neděje, dveře jsou zavřený...
Poraďte prosím!!

vetsinou kdyz se tohle stane tak staci save a pak hned load a facha to dalASGARD píše:jo chybka tam asi bude, zkoušel jsem to několikrát i přeinstalovat....
nevíte někdo, jak to přeskočit nebo nemáte "sejf"
Díky