ps2emulator

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
roscoe18
Nováček
Nováček

ps2emulator

Příspěvek od roscoe18 »

caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
Alebo kde je nejaky navod ako ho pouzivat mam totiz nejaky ale nede mi spustit.dakujem :sad:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ps2emulator

Příspěvek od Jiri Drak »

roscoe18 píše:caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
Alebo kde je nejaky navod ako ho pouzivat mam totiz nejaky ale nede mi spustit.dakujem :sad:
Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe stroje :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
roscoe18
Nováček
Nováček

Příspěvek od roscoe18 »

Jiri Drak píše:
roscoe18 píše:caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe stroje :)
hmm dik takze sa neda ziadnym sposobom spustit hra z ps2 na pc??
a ak kupim dualshock na pc fungoval by mi v hre z ps2 ako na samotnej ps2??myslim tym ak by som hral hru z ps2 na pc a kupil si pc keypad isiel by mi nastavit tak ako na ps2ke??dakujem
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

roscoe18 píše:
Jiri Drak píše: Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe stroje :)
hmm dik takze sa neda ziadnym sposobom spustit hra z ps2 na pc??
a ak kupim dualshock na pc fungoval by mi v hre z ps2 ako na samotnej ps2??myslim tym ak by som hral hru z ps2 na pc a kupil si pc keypad isiel by mi nastavit tak ako na ps2ke??dakujem
nastavit by urcite sel... stejne to maji i PSX emulatory.... jinak emulator PS2 existuje, ale nefunguje na komercnim softwaru, coj jsou hry, takze je prakticky k nicemu... jenom uvedu, ze autor emulatoru ma Athlon XP 3000+ a GF FX5900 (nevim jakou, nepise) a dosahuje v prumeru tak 5 fps....
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“