Alebo kde je nejaky navod ako ho pouzivat mam totiz nejaky ale nede mi spustit.dakujem
ps2emulator
- roscoe18
- Nováček

-
ps2emulator
caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
Alebo kde je nejaky navod ako ho pouzivat mam totiz nejaky ale nede mi spustit.dakujem
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Re: ps2emulator
Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe strojeroscoe18 píše:caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- roscoe18
- Nováček

-
hmm dik takze sa neda ziadnym sposobom spustit hra z ps2 na pc??Jiri Drak píše:Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe strojeroscoe18 píše:caute neviete kde stiahnem PS2-EMULATOR??
a ak kupim dualshock na pc fungoval by mi v hre z ps2 ako na samotnej ps2??myslim tym ak by som hral hru z ps2 na pc a kupil si pc keypad isiel by mi nastavit tak ako na ps2ke??dakujem
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nastavit by urcite sel... stejne to maji i PSX emulatory.... jinak emulator PS2 existuje, ale nefunguje na komercnim softwaru, coj jsou hry, takze je prakticky k nicemu... jenom uvedu, ze autor emulatoru ma Athlon XP 3000+ a GF FX5900 (nevim jakou, nepise) a dosahuje v prumeru tak 5 fps....roscoe18 píše:hmm dik takze sa neda ziadnym sposobom spustit hra z ps2 na pc??Jiri Drak píše: Funkcni emulator na PS2 zatim nehrozi, sice vyvoj uz to trochu pokrocil, ale stejne na to mame moc slabe stroje
a ak kupim dualshock na pc fungoval by mi v hre z ps2 ako na samotnej ps2??myslim tym ak by som hral hru z ps2 na pc a kupil si pc keypad isiel by mi nastavit tak ako na ps2ke??dakujem