java aplikacia
- tsage
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
java aplikacia
mam urobenu frame stranku, su tam definovane 3 framy, s nazvamy mainFrame, top a left...
mam java menu a tam davam ako parameter nazov framu do ktoreho sa ma stranka otvorit, ale neberie mi nazvy tych framov... berie len _self, _top, _blank
ak by niekto vedel co s tym
stranka je na lore.netrulon.com a java je tam lore.netrulon.com/stm31.js
vdaka (nejde z menu novinky a historia)
mam java menu a tam davam ako parameter nazov framu do ktoreho sa ma stranka otvorit, ale neberie mi nazvy tych framov... berie len _self, _top, _blank
ak by niekto vedel co s tym
stranka je na lore.netrulon.com a java je tam lore.netrulon.com/stm31.js
vdaka (nejde z menu novinky a historia)
- Lopikus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lopikus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tsage
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Lopikus píše:zkus tohle
<a style="cursor:hand" Onclick="window.open('ODKAZ','JMENO FRAMU NEBO ZKUS targe=JEMNO FRAMU')"> ODKAZ</a>
takhle by to mohlo něco dělat
zabudol som nieco napisat, ze mne to na locale funguje bezchyby, ale ked to uploadnem tak nie
v zdrojaku mam:
stm_aix("p0i1","p0i0",[0,"Novinky ","","",-1,-1,0,"novinky.html","_mainf"]); co vola java funkciu, ked tam dam namiesto _mainf _blank alebo _self tak to faxci
//lore.szm.sk//reverse ingineering
- miho
- Čestný člen

-
Neni to tim podtrzitkem (zkousel jsi nazvat ten frame mainf) ? Vyzkousej take v tom JS dat parent.mainf.location='neco'; treba gto takto bude chodit. Pripadne parent.frames["mainf"].location='neco';
PS. Asi by bylo lepsi upravit nadpis dotazu na JavaScript protoze to tady s Javou nema nic spolecneho a mates tim lidi
PS. Asi by bylo lepsi upravit nadpis dotazu na JavaScript protoze to tady s Javou nema nic spolecneho a mates tim lidi
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- tsage
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
v pohode to zmaz, asi aj tak nikto nepomoze ale dik za snahumiho píše:Neni to tim podtrzitkem (zkousel jsi nazvat ten frame mainf) ? Vyzkousej take v tom JS dat parent.mainf.location='neco'; treba gto takto bude chodit. Pripadne parent.frames["mainf"].location='neco';
//lore.szm.sk//reverse ingineering
- Lopikus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno tak se podívej na diakritiku, na velký a malý písmena v názvech souborů a adresářů, podívej se jestli máš dobře napsanou cestu. Ono totiž na localu to vezme třeba oDkaz na stránku odkaz.htm, ale na netu to nevezme oDkaz ale musíš mít stejný i písmenu. Potom se ještě jukni jestli tam máš koncovku .htm, nebo .html .... zatim mě ví nenapadá... Jo a ještě vlastní framy se snad opravdu píšou bez podtržítka
- tsage
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: