Eurotel EXPRES aneb CDMA a vše kolem něj !

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lea »

Rozhoduji se zda si mám koupit CDMA...Měla jsem ho doma na zkoužku, ale za jeden den nic nepoznám....Kdo máte zkušenosti CDMA řekněte svůj názor....dik
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lea píše:Rozhoduji se zda si mám koupit CDMA...Měla jsem ho doma na zkoužku, ale za jeden den nic nepoznám....Kdo máte zkušenosti CDMA řekněte svůj názor....dik
záleží dost na tom, jaký máš ještě možnosti. CDMA vypadá dobře, ale podle toho co mi řekli známý to je prostě další WiFi, takže cenově to ujde, ale spolehlivost není stoprocentní :(
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lea »

No to asi u všech bezdrátů bude stejné...Nebo se mýlim?
Lea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lea »

Tak jsem si totu pročetla a jsem ještě víc nerozhodnější než jsem sem vlezla..... :D
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Lea píše:Tak jsem si totu pročetla a jsem ještě víc nerozhodnější než jsem sem vlezla..... :D
Rozhodujici je, jestli mas nejake jine alternativy. Pokud ne, tak je to furt lepsi nez nic.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Lea píše:Tak jsem si totu pročetla a jsem ještě víc nerozhodnější než jsem sem vlezla..... :D
dám Ti 2 příklady: kolega v ostravě, padá mu to docela pravidelně, kamoš v Brně úplně bez problémů, je to prostě taková tombola
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Lea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lea »

Asi máte pravdu...vsadim na divokou kartu...Na výběr je vždycky něco, ale CDMA z toho vychází zatim nejlíp...teda pokud to bude šlapat, tak jak má... :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lea píše:Asi máte pravdu...vsadim na divokou kartu...Na výběr je vždycky něco, ale CDMA z toho vychází zatim nejlíp...teda pokud to bude šlapat, tak jak má... :)
Záleží nejenom na lokalitě, ale i na směru a vytíženosti konkrétního sektoru :? :( :roll:

Obrázek

V noci to nemá chybu...., ve dne je to rapidně horší.... :oops:
Lea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lea »

Dnes si jdu koupit CDMA....Jsem zvědavá...Dneska jsem četla, že do 14-ti dnů můžu odstoupit od smlouvy a zaplatim pouze těch 14 dnů pokud nebudu spokojená...Tak doufám, že to není nějaký blud....14 dnů na vyzkoušení snad už bude stačit.... :D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lea píše:Dnes si jdu koupit CDMA....Jsem zvědavá...Dneska jsem četla, že do 14-ti dnů můžu odstoupit od smlouvy a zaplatim pouze těch 14 dnů pokud nebudu spokojená...Tak doufám, že to není nějaký blud....14 dnů na vyzkoušení snad už bude stačit.... :D
Doufej :wink: Mně slibovali taky hory - doly (upgrade na CDMA z GPRS "zdarma" a skutek utek - resp. přišla faktura na GPRS i CDMA :devil: :wink:
Matias
Začátečník
Začátečník

Rychlost CDMA

Příspěvek od Matias »

Máte nekdo cdma od ufona (fofr internet), moc fofr neni, maximalne sem se dostal na cca 30kB/s down i UP, mělo by to jet přes 50KB/s ne? Někdy jsou na modemu dvě čárky (jako na telefonu) někdy čtyři a zdá se mi že to na rychlost nemá vliv. Co bych měl tak všechno zkontrolovat?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“