Flash ASUS V9950GE - rapidne vyssi freq. Ram, chip ani ne ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS V9950GE a zhasínání monitoru

Příspěvek od Jaitni »

jiri9 píše:Čaute chlapi, můžete mi někdo poradit? Když vidím že tady máte něteří stejnou kartu jako já (ASUS V9950GE), nebudu zakládat novej thread. Mám tento problém: pravej klik na ploše - vlastnosti - záložka nastavení - a když teď kliknu na UPŘESNIT, monitor na dvě vteřinky zhasne a zase naběhne. To samý udělá, když následně ještě kliknu na záložku Geforce FX5900. Pak už můžu normálně nastavovat ve vlastnostech karty a už to nedělá. Drivery mám nVidia (56.55 ale zkoušel jsem i jiné), ne od ASUS. Nevíte někdo, čím to?
Me to dela taky,ale me to jenom problikne (ani ne vterina) ,a je me to jedno :) Tobe to vadi? :wink:
jiri9
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS V9950GE a zhasínání monitoru

Příspěvek od jiri9 »

Jaitni píše:
jiri9 píše:Čaute chlapi, můžete mi někdo poradit? Když vidím že tady máte něteří stejnou kartu jako já (ASUS V9950GE), nebudu zakládat novej thread. Mám tento problém: pravej klik na ploše - vlastnosti - záložka nastavení - a když teď kliknu na UPŘESNIT, monitor na dvě vteřinky zhasne a zase naběhne. To samý udělá, když následně ještě kliknu na záložku Geforce FX5900. Pak už můžu normálně nastavovat ve vlastnostech karty a už to nedělá. Drivery mám nVidia (56.55 ale zkoušel jsem i jiné), ne od ASUS. Nevíte někdo, čím to?
Me to dela taky,ale me to jenom problikne (ani ne vterina) ,a je me to jedno :) Tobe to vadi? :wink:
No zas tak moc ne, jen sem myslel, že mám něco blbě nastavenýho
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Červ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Červ »

Mě to taky dělá a u novějších ovladačů 61.**..., když klinu pravim na video soubor to samí a to mi docela vadí.
Jinak u starších ovladačů mi to ukazuje teplotu o 10° nižší.
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

Červ píše:Mě to taky dělá a u novějších ovladačů 61.**..., když klinu pravim na video soubor to samí a to mi docela vadí.
Jinak u starších ovladačů mi to ukazuje teplotu o 10° nižší.
JJ, přesně to mi dělá taky, (kromě výše uvedených problémů), když třeba mažu nějaké .avi nebo .mpeg, tak mi taky zhasne na 2s monitor, mám teď 61.76. Nevím, jestli to nemá něco společnýho s těma nerozdělenejma frekvencena pro 2D a 3D u ASUSu. Každopádně mně to docela začíná štvát. :evil:
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Dělají to ovladače, u starších verzí se to nestává. A dělá to jenom, pokud máš kartu přetočenou a máš aktivované coolbits (třeba přes nVHardpage)

//edit Thellwin - promazáno OT
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“