phpmyadmin a GRANT + REVOKE

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

phpmyadmin a GRANT + REVOKE

Příspěvek od pavel.minarik »

Existuje nějaká verze phpmyadminu, kde by bylo možné "vyklikat" si práva jednotlivé databáze a tabulky v rámci těchto databází namísto zdlouhavého vypisování příkazů GRANT a REVOKE? Případně nějaké jiné vizuální rozhraní, které by to umělo.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Existuje, MySQL Control Center, SQLyog, EMS MySQL Manager, ... neznam ty programy konkretne, jenom jsem si vyhledal 'MySQL' zde. To se divim, ze se to neda naklikat v phpmyadminu.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

howard píše:To se divim, ze se to neda naklikat v phpmyadminu.
možná existuje verze phpmyadmina, co to dovede, nevíte někdo, ten by byl totiž nejlepší (já používám verzi 2.2.3)
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

výborně, nový phpMyAdmin už to umí!
ale problém: mySQL verze 3.23.58 provozovaná na Windows 2000 Prof SP4, když si vyklikám oprávnění pro nějakého uživatele na nějakou databázi a zároveň mu zruším globální oprávnění, tak se na tu databázi kde má zadaná práva stejně nenapojí, ale když má globální oprávnění tak se zase dostane všude :oops: není tu nějaká dobrá duše, která by mi vysvětlila proč jsem u toho za debila? použití mySQL verze 4 mi prosím neraďte
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“