phpmyadmin a GRANT + REVOKE
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
phpmyadmin a GRANT + REVOKE
Existuje nějaká verze phpmyadminu, kde by bylo možné "vyklikat" si práva jednotlivé databáze a tabulky v rámci těchto databází namísto zdlouhavého vypisování příkazů GRANT a REVOKE? Případně nějaké jiné vizuální rozhraní, které by to umělo.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Existuje, MySQL Control Center, SQLyog, EMS MySQL Manager, ... neznam ty programy konkretne, jenom jsem si vyhledal 'MySQL' zde. To se divim, ze se to neda naklikat v phpmyadminu.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Staci zagooglit http://www.phpmyadmin.net/home_page/ Zkus.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
výborně, nový phpMyAdmin už to umí!
ale problém: mySQL verze 3.23.58 provozovaná na Windows 2000 Prof SP4, když si vyklikám oprávnění pro nějakého uživatele na nějakou databázi a zároveň mu zruším globální oprávnění, tak se na tu databázi kde má zadaná práva stejně nenapojí, ale když má globální oprávnění tak se zase dostane všude
není tu nějaká dobrá duše, která by mi vysvětlila proč jsem u toho za debila? použití mySQL verze 4 mi prosím neraďte
ale problém: mySQL verze 3.23.58 provozovaná na Windows 2000 Prof SP4, když si vyklikám oprávnění pro nějakého uživatele na nějakou databázi a zároveň mu zruším globální oprávnění, tak se na tu databázi kde má zadaná práva stejně nenapojí, ale když má globální oprávnění tak se zase dostane všude
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)