sice chapu, ze jsou testy v sandre sinteticke, ale jakto ze mi vychazi tohle:
http://www.tridaes.wz.cz/BenchmarkDURON.gif
http://www.tridaes.wz.cz/BenchmarkDURON2.gif
stalo se vam taky uz tohle nekdy?[/url]
divne vysledky v SiSoft Sandra 2004
Moderátor: Don
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na těch testech není nic zvláštního, docela odpovídají a jestli tě zaráží, že je Duron výkonnější než AthlonXP, tak já bych se tomu nedivil. Ty referenční čísla, podle kterých se to porovnává, jsou na starších jádrech, ty máš AppleBreda, to je novější jádro než u těch Athlonů
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ne diky.... dokazu si predstavitTomV píše:Mně to přijde taky normální...![]()
Jestli se ti zdá, že máš moc bodů, tak řekni a já ti sem postnu můj výsledek...
no s tim jadrem to vim... mam rychlejsi i benchmarky s prenosovou rychlosti pameti... a to mam SDRAMku na 133MHz a jenom starou K7S5A a u nich sou klasicky DDRka, fakt nevim.... ale jestli je to normalni... tak diky
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ty testy na tech obrazcich, jsou zavisla predevsim na frekvenci CPU, pamet nebo cache CPU u nich hraje jen minimalni roli.palda píše:no s tim jadrem to vim... mam rychlejsi i benchmarky s prenosovou rychlosti pameti... a to mam SDRAMku na 133MHz a jenom starou K7S5A a u nich sou klasicky DDRka, fakt nevim.... ale jestli je to normalni... tak diky
Ale ze bys mel s SDR pametma i vetsi pametovou propustnost, to asi zalezi na tom s cim to porovnavas
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: