Half Life 1 a problém s hardware akcelerací

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Half Life 1 a problém s hardware akcelerací

Příspěvek od wolfstone »

Zdravím. Chci si zahrat první díl abych si oživil vzpomínky :roll: . Bohužel mi nejde zapnout hardware akcelerace.
Ať už Direct3D nebo OpenGL :x . Na software to jde.

Moje konfigurace AMD 1.3 Ghz,768 MB RAM,Geforce 4Ti 4200 64 MB, Win XP + SP 2, Detonatory verze 56.72.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Half Life 1 a problém s hardware akcelerací

Příspěvek od palda »

wolfstone píše:Zdravím. Chci si zahrat první díl abych si oživil vzpomínky :roll: . Bohužel mi nejde zapnout hardware akcelerace.
Ať už Direct3D nebo OpenGL :x . Na software to jde.

Moje konfigurace AMD 1.3 Ghz,768 MB RAM,Geforce 4Ti 4200 64 MB, Win XP + SP 2, Detonatory verze 56.72.
myslim ze mas moc nove ovladace... u mne je to stejne (mam cerne pozadi transparentnich textur a DX9 facha pomalu), skus jeste novy patch
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Taky jsem ho hrál s podobným problémem, je tam direct3D a OpenGL.Když nedáš nic, tak je obraz :lol: :blee: .
Při Direct 3D jsou lepší hrany a tak, ale je to občas rozmazané, třeba textury na automatech, pamtauji si že kámoš je má hezčí.Musíš si to nastavit v vide a settings, ňák to najdi.Je tam volné pole, pak D3D a OpenGL.Jestli to nejde, nainstaluj si starší direct (Mělo by to být v 9c,b,a ale asi je tam toho moc a tak je to ochuzené či co) a nebo starší (Nebo nejnovější ovladače pro tvoji grafiku.)
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

ja jsem to mel na ruzdnych komplech a jelo to v poho :)
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolfstone »

Jo jo dík všem už to fachá asi to bylo tím patchem. Ješte mam dalsí problem, stahl jsem si češtinu do HL 1. Jdou ve hře nějak zapnout titulky ?
Protoze kdyz tam vědátoři mluví tak to neukazuje text.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Doporucuji, je to pak o hodne lepsi mazec!!!!!!!!!! Hrat pod jako kdyby ENGINEM CS 1.6 hrat HL1. Neboli jsem si stahl CS 1.6 (non steam aaaaaaaa pooooooomooooooooooc SRY ZA WAREZ, ale ja vlastnim orig HL) NONSTEAM CS 1.6 a natvrdo jsem tam nahral co nejmin souboru OLDIE HL. Pak jedete normalne HL pod STEAM (nemusite byt online) a pripada mi temer 2x rychlejsi nez OLDIE.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“