Up-time

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Lilith
Začátečník
Začátečník

Up-time

Příspěvek od Lilith »

Omlouvam se jestli uz to tu bylo, kdyztak to smazte.

Ale zajimalo by mne kolik se podarilo komu udelat UP-TIME se systemem Windows, jaka to byla verze. A co bylo za pricinu jeho konce.
Pls, uvadejte sem uptime vasich domacich masin, na kteryach parite a pracujete.
server - to je o necem jinem, tam uptime mesic je bran za "nulovy" :)

Zacnu
25d 18h 18m 11s Z toho idle 0d 0h 27m 28s
Pricina konce byl vypadek napeti a UPS to nedokazala udrzet :((
Naposledy upravil(a) Lilith dne stř 1. pro 2004, 22:56, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

home server (jen jako proxyna) stara p3 700 cca 62-63 dnu
0118 999 881 999 119 7253
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

cool.user píše:home server (jen jako proxyna) stara p3 700 cca 62-63 dnu
pekny
ale prece jenom proxina bezi takrka bez zasahu okoli. Ja na tomhle normalne pracuju. Ale jsem zvedav zda tvych 62dni tu nekdo prekona :-D
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Lilith píše:pekny
ale prece jenom proxina bezi takrka bez zasahu okoli. Ja na tomhle normalne pracuju. Ale jsem zvedav zda tvych 62dni tu nekdo prekona :-D
prekonat 62 neni problem, kazdej druhej server/proxyna/ci cokoliv podobneho ti klidne bezi i nekolik mesicu v kuse
0118 999 881 999 119 7253
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

cool.user píše:
Lilith píše:pekny
prekonat 62 neni problem, kazdej druhej server/proxyna/ci cokoliv podobneho ti klidne bezi i nekolik mesicu v kuse
jj, koukal jsem po netu, jsou servry co maj i vic jak 3roky :)
ja bych radeji porovnaval casy behu pocitace nas beznejsich uzivatelu
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

v praci bezne tak kolem dvou, tri mesicu, ale presne to nemerim
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Lilith píše:Ale jsem zvedav zda tvych 62dni tu nekdo prekona :-D
firemni server pod mou spravou ma dvoumesicni uptime bezne, rekord mam nekde pres 3 mesice
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak sem zkouknul logy a nasel jsem 150 dni 1 hodina :)
kdyby se na serverech nedelaly tolik zmeny, nemuselo by se rebootovat, windowsupdate to likviduje :x
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dony píše:kdyby se na serverech nedelaly tolik zmeny, nemuselo by se rebootovat, windowsupdate to likviduje :x
přesně tak, jediný důvod restartů u mě jsou aktualizace Windows Update, to mě tak neskutečně s***, tohle by chlapci z Redmondu už konečně mohli vyřešit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

:offtopic: ;-) :devil:

autor(ka?) threadu v prvním postu vysloveně píše, že o výsledky serverů až tak nejde :wink:

já s běžně používanýma woknama funguju 24/7, restart tak jednou za 14 dní když něco instaluju, někdy ani to ne
ignorelist: kremrole a dezoláti
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak to já s notebookem jsem na tom tak, že jedu bez restartu dokud nepotřebuju si jej někam odnést, běžně kolem týdne
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Vy nechavate doma pusteny pocitac i kdyz nejste dyl doma? Vite, kolik platite za eletriku? Od noveho roku bude jeste drazsi.
Ale taky jsem to delal, na koleji, tam sem proud neplatil :-). Aspon se spocitalo hodne SETI.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Muj rekord padl na Linuxu jeste na jadre 2.4. Uptime 2 mesice. Klasicke desktopove vyuziti (office, video, hry, programovani... v prumeru 12h/den).

Restartoval jsem tehdy protoze jsem si chtel zahrat nejakou gamesku, ktera mi na linuxu nechtela chodit. Tusim, ze to byl tehdy Morrowind.

Ve windows zady velky rekord nemam pac oohraju hru a padim zpet do Linuxu :) ale ted se to asi zmeni protoze mam pracovniho notebooka s Windows a toho zasadne suspenduju takze tam za chvili bude solidni uptime.

No ale pokud muzu zapocitat i Windows CE tak ten mi na iPaqu bez restartu vydrzel bezet trictvrte roku :-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

howard píše:Vy nechavate doma pusteny pocitac i kdyz nejste dyl doma? Vite, kolik platite za eletriku? Od noveho roku bude jeste drazsi.
normalne notebook uspavam, nenechavam to zapnuty beznym zpusobem
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

howard píše:Vy nechavate doma pusteny pocitac i kdyz nejste dyl doma? Vite, kolik platite za eletriku? Od noveho roku bude jeste drazsi.
můj komp funguje zároveň jako router takže jiný řešení nejspíš není, kupovat externí router nebo nějakou starou plečku... do toho se mi moc nechce
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

2h s W95 :)
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

NoTHX píše:2h s W95 :)
ROFL, jo jo, to je zivot :)

No jinak koukam, ze komp v praci mi bezi uz 8 dni, predtim mesic (restart kvuli instalaci neceho), naprosto zadny problem, nechapu, proc kolega kazde rano dava "preventivni restart".
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

[quote="zombux"]:offtopic: ;-) :devil:

autor(ka?) threadu v prvním postu vysloveně píše, že o výsledky serverů až tak nejde :wink:

Poznamku do Threadu jsem pridal az pozdeji, az po tom co se tu objevovalo moc serveru.
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Ale taky jsem to delal, na koleji, tam sem proud neplatil :-). Aspon se spocitalo hodne SETI.
Jsem na koleji tak mi je spotreba volna, kdyz mam kompa doma tak prepinam wokna do rezimu S3 s nizkou spotrebou
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

kdyz to tak vemu, tak nejvetsi uptime byl dosazen mou osobou a to 3 dny v kuse pri oslave silvestra a system drzel, prestoze byl neustale zatezovan narocnymi daemony jako vypalovani (tj. overclocking) nebo alcohol120%, po onech trech dnech, kdy se misty samovolne zapinal force feedback, coz uz ovsem nevydrzel zdroj, doslo k naslednemu vytuhnuti systemu, po restartu trval boot cely dalsi den, snaha urychlit ho optimizery jako treba Czesneczka byla neefektivni, snaha obnovit system trvala nekolik dalsich dni, nebot bylo otevreno prilis mnoho Woken, dale take byly tezce poskozeny pameti o registrech nemluve...

Ma nekdo lepsi "uptime"? :wink:

//nerad bych delal problemy, takze pokud by toto bylo prilis silne kafe, tak to nekdo smazte :oops:
Naposledy upravil(a) NoTHX dne úte 25. led 2005, 18:58, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“