Přetažení OS na nový disk
Moderátor: Loki5567
- Jara
- Začátečník

Přetažení OS na nový disk
Koupil jsem nový HDD 160 GB a potřeboval bych na něj překopírovat data ze svého současného systémového HDD tak aby ten nový byl systémový a ten strarý bych použil jako zálohový . Nechce se mi znovu intalovat XP a všechny programy.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přetažení OS na nový disk
Tak to by mě taky zajímalo. Ale myslím, že to nepude, páč OS čekuje po startu i disk. Když mu to nebude štiimovat, vyhodí chybu, asi.Jara píše:Koupil jsem nový HDD 160 GB a potřeboval bych na něj překopírovat data ze svého současného systémového HDD tak aby ten nový byl systémový a ten strarý bych použil jako zálohový . Nechce se mi znovu intalovat XP a všechny programy.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale kdepak, postup ghostem je následující, vezmeš ten původní disk a uděláš partititon to image, pak na novým disku vytvoříš třeba přes instalační CD do Windows diskový oddíl a ghostem provedeš partition from image a je to, bude to šlapatElCon píše:Tak to by mě taky zajímalo. Ale myslím, že to nepude, páč OS čekuje po startu i disk. Když mu to nebude štiimovat, vyhodí chybu, asi.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale jen tak pro pořádek. Kdybych kopnul obsah toho disku, kterej chcu mít jako bootovací na ten novej - jen tak - tak by se to nerozjelo, že ?pavel.minarik píše:ale kdepak, postup ghostem je následující, vezmeš ten původní disk a uděláš partititon to image, pak na novým disku vytvoříš třeba přes instalační CD do Windows diskový oddíl a ghostem provedeš partition from image a je to, bude to šlapatElCon píše:Tak to by mě taky zajímalo. Ale myslím, že to nepude, páč OS čekuje po startu i disk. Když mu to nebude štiimovat, vyhodí chybu, asi.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne. Tohle není Linux...ElCon píše:No jo, ale jen tak pro pořádek. Kdybych kopnul obsah toho disku, kterej chcu mít jako bootovací na ten novej - jen tak - tak by se to nerozjelo, že ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou